K-Drama „Golden Spoon” lansează mai multe postere

Sungjae din BTOB, Chaeyeon din DIA, Lee Jong Won-I, și Yeonwoo ex-MOMOLAND, se pregătesc de un serial regal!

Golden Spoon” care este programat să aibă premiera pe 23 septembrie, se bazează pe un webtoon popular Naver cu același nume. Serialul spune povestea aventurilor unui copil născut într-o familie săracă care își inversează destinul și face schimb de viață cu un prieten născut într-o familie bogată folosind o lingură magică de aur pe care o găsește.

Yook Sungjae îl interpretează pe Lee Seungchun, copilul născut într-o familie modestă. Jung Chaeyeon joacă rolul lui Na Joohee, fiica unui chaebol care visează la propria ei lingură de aur pentru a obține o viață normală. Între timp, Yeonwoo ia rolul lui Oh Yeojin, iar Lee Jong Won este prietenul chaebol al lui Sungjae, cu care va face schimb de viață eroul principal.

Serialul marchează prima rol pe micile ecrane al lui Sungjae după revenirea lui armată, și primul rol principal pentru Lee Jong Won, un actor frumos și talentat care ar putea acum avea un rol care să îi lanseze cariera la un alt nivel.  Pe acest actor înalt l-ați mai putut vedea și în alte seriale, printre care și „Hospital Playlist 2„, „The Spies Who Loved Me”, „My Unfamiliar Family”. De asemenea, ela a apărut și în MV-ul lui IU „Strawberry Moon” .

 

Sursa:

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s