Kang Tae Oh e fericit că, în urma succesului său, mama lui nu va mai lucra + anunță un fanmeeting global gratis

[SBS Star] Kang Tae-oh Shares Happiness About Making His Mother Quit Her Job After Woo Young-woo Success

Actorul Kang Tae Oh este recunoscător pentru faima neașteptată dobândită cu K-Drama „Extraordinary Attorney Woo”.

Recent, Kang Tae Oh a vorbit despre succesul serialului „Extraordinary Attorney Woo” într-un interviu, în care a  dezvăluit ce a făcut pentru familia sa în urma acestui succes.

Actorul a spus: „Mulțumită marii aprecieri și sprijinului pentru „Extraordinary Attorney Woo” din întreaga lume, am putut să le fac un cadou special părinților mei pe care nu l-am putut face înainte. Le-am renovat casa, acesta a fost primul meu cadou pentru ei. De asemenea, am pus-o pe mama mea să înceapă să facă terapie de reabilitare pentru spatele ei. Mama mea are un spate cu probleme, dar lucra la saună, dând cheile clienților. A trebuit mereu să stea jos pentru că o durea spatele”.

El a continuat cu entuziasm: „Tocmai zilele trecute, i-am cerut să renunțe la slujbă și să meargă la terapie pentru spate”. Și visul meu s-a împlinit. A fost visul meu de ani de zile să o fac pe mama să renunțe la slujba ei înainte să merg la armată. Nu pot fi mai fericit acum. Simt că mă pot înrola zâmbind.”

Apoi, Kang Tae Oh a repetat exact cuvintele pe care i le-a mamei sale reporterilor. Cu o voce fermă, dar puțin emoționată, el a zis: „Mamă, încetează să lucrezi. Nu mai lucra, bine? Îți voi acoperi cheltuielile de trai, așa că te rog să nu mai lucrezi. Asta i-am spus mamei.” Apoi el a râs.

Pe 22 august, agenția de management a lui Kang Tae Oh, Man of Creation, a anunțat că actorul va organiza întâlnirea online globală a pentru fanii săi, care se va numi „TikTok Stage Connect: SweeTaeOh”, la sfârșitul acestei luni.

Agenția a explicat că evenimentul a fost planificat deoarece Kang Tae Oh a dorit să răsplătească dragostea și sprijinul fanilor înainte de viitoarea lui înrolare în armată .


Așa cum spune și titlul întâlnirii fanilor, „SweeTaeOh” va avea  multe evenimente „dulci” pregătite pentru fani. Fanii pot lansa mesaje dulci sau o provocare pe care și-ar dori ca Kang Tae Oh să o facă pe pagina evenimentului de pe TikTok.

Întâlnirea fanilor va include fotografii nemaivăzute din copilărie ale lui Kang Tae Oh, dar și din culisele dramei sale recente „Extraordinary Attorney Woo” și multe altele.

„TikTok Stage Connect: SweeTaeOh” este programat să aibă loc pe 31 august la ora 20.00 (ora Coreei de Sud), iar evenimentul va fi transmis live în 190 de țări diferite din întreaga lume.

Sursa: sbs star

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s