„Big Mouth”: Cea mai fierbinte dramă coreeană a anului

Aici vei găsi motivele pentru care această dramă va fi una de succes!

Big Mouth” este o dramă coreeană în care joacă actorii Kim Jong Suk și YoonA din Girls’ Generation. Aceasta prezintă povestea lui Park Chang Ho, un avocat care are o rată de câștig de 10%, fiind nemulțumit de rezultatele sale. În scurt timp, acesta se implică într-un incident, urmând să fie cunoscut drept „Big Mouse”, cel mai mare infractor. Fiind în situația dată, acesta este nevoit să găsească identitatea reală a lui „Big Mouse” și să lupte pentru a-și proteja persoanele iubite.

Drama a fost difuzată pentru prima oară în data de 29 iulie și a atins în scurt timp pragul de 10% până în 3 august, atingând un rating de telespectatori de 10,8%. A continuat să câștige multă popularitate după ce a depășit procentajul de 11,2% în data de 19 august și 10,3% în 20 august.

Unul dintre factorii care influențează popularitatea acestui nou serial se datorează membrilor distribuției care fac o treabă uimitoare în prezentarea unei povești emoționante, care conține multă acțiune și suspans. Actorul Lee Jong Suk și-a făcut apariția pe micile ecrane după trei ani de inactivitate (după filmarea „Romance is a Bonus Book”, difuzată în anul 2019). Se pare că după revenirea din armată, actorul e pregătit să ofere telespectatorilor o dramă de neuitat.

YoonA a atras de asemenea atenția publicului, deoarece interpretează pentru prima oară rolul unei femei căsătorite. Ea joacă rolul soției lui Park Chang Ho, Go Mi Ho. Personajul feminin deține un rol important în poveste, implicându-se în rezolvarea cazului soțului ei.

Mai mult decât atât, povestea are un rol de a captiva atenția telespectatorilor și de a-i încuraja să afle identitatea infractorului alături de personaje. În timp ce Park Chang Ho se preface a fi „Big Mouse” pentru a supraviețui, adevăratul impostor e încă activ și se află în libertate. Prin urmare, protagonistul își concentrează toată atenția pentru a-și da seama de identitatea acestuia. Tocmai din acest motiv, fiecare persoană prezentă în dramă poate fi suspectul, iar cele două personaje principale lucrează împreună în timpul investigării cazului neobișnuit.

Tu ce părere ai de această dramă?

sursa: allkpop

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s