Internauții reacționează la presupusele fotografii originale ale lui V din BTS alături de Jennie din BLACKPINK

Internauții dezbat dacă sunt sau nu reale presupusele fotografii din surse de încredere ale lui V din BTS și Jennie din BLACKPINK!

Pe data de 23 august, o fotografie cu V și Jennie a fost făcută publică prin intermediul unui cont de Twitter ce susține că are informații despre relația artiștilor din surse originale. Nu după mult timp, pe data de 25 august, de pe același cont de Twitter, a apărut o nouă fotografie cu cei doi ce se presupune că a fost realizată în casa lui V.

Internauții s-au adunat pe mai multe platforme online internaționale și au dezbătut dacă aceste fotografii sunt editate sau sunt într-adevăr reale. Mulți dintre aceștia au încercat să găsească fotografiile sursă în urma cărora s-au editat presupusele imagini de cuplu ale idolilor.

În cazul primei fotografii, internauții susțin că au reușit să găsească fotografia originală. Mai mult de atât, o mare parte dintre ei sunt de părere că au identificat și selfi-ul din oglindă a lui Jennie care a fost lipit peste fotografia originală a lui V.

În ceea ce privește a doua fotografie de cuplu a artiștilor, internauții au avut dificultăți în a găsi referințele originale, însă o parte dintre aceștia sunt siguri că au reușit, Utilizatorii de internet spun că fotografia din oglindă a lui V și Jennie este compusă din două fotografii separate ale idolilor.

Internauții coreeni nu sunt de aceiași părere cu cei internaționali, mulți dintre aceștia spunând că cele două fotografii sursă sunt total diferite față de cea numită editată. Ei au spus: „ARMY, oprește-te, deja devine penibil.”, Mâinile și buzele lui Jennie nici măcar nu sunt asemănătoare, pe cine încercați să păcăliți?”, „ARMY, vorbiți serios?”, etc.

Voi ce părere aveți?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s