Jake din ENHYPEN neagă personal faptul că a agățat fete în Itaewon

news-thumbnail

Fanii sunt de acord că Jake se apără mai bine decât o face compania lui.

Anterior, Jake a ajuns la știri după ce un tip, presupus a fi Jake de la ENHYPEN, a fost văzut apropiindu-se de fete pentru a le cere un foc pentru a le agăța în Itaewon.

Când fanii au devenit mai îngrijorați, deoarece zvonul a început să se extindă disproporționat fără ca compania lui Jake să facă vreo declarație, Jake a luat problema în propriile mâini și a negat direct zvonul.

Un fan l-a întrebat pe Jake prin Weverse: „Jake, este adevărată vânătoarea din Itaewon (de fete)?” iar Jake a răspuns cu severitate: „Nu. Sper că mă vei crede”.

Iată și câteva comentarii ale fanilor cu privire la acest lucru: „Mulțumesc pentru curaj. Trebuie să fie greu pentru tine să-ți aperi singur numele”, „Compania a lăsat ca Jake să fie calomniat peste tot și a lăsat ca oameni la întâmplare să creadă că acuzațiile sunt adevărate până când Jake a făcut personal un pas înainte este o nebunie”, „Jake a simțit nevoia să clarifice problema pentru el însuși, deoarece compania lui, al cărei scop este să-și protejeze idolii printre alte îndatoriri, tace și îi lasă pe oameni să păteze numele artistului lor cu acuzații false. . BELIFT LAB, lucrați mai bine” și multe altele.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s