„Little Women” lansează trailerul principal

Producătorii K-Dramei „Little Women” ne oferă  un captivant cu Kim Go Eun, Nam Ji Hyun, Park Ji Hu, Wi Ha Joon, Kang Hoon, Uhm Ki Joon și alții.

Serialul spune povestea a trei surori extrem de apropiate. Ele se implică într-un caz care le determină să lupte împotriva celei mai bogate și influente familii din Coreea de Sud.

Oh In-Joo (Kim Go Eun) este sora cea mai mare. Ea a crescut într-un mediu teribil de sărac și este încă săracă. De când era mică, și-a dat seama că banii sunt cel mai important lucru pentru a se proteja pe ea și familia ei. Visul ei este să trăiască o viață obișnuită ca ceilalți oameni. Ea se implică într-un caz care i-ar putea schimba viața. 

Oh In-Kyung (Nam Ji Hyun) este sora mijlocie. Este un reporter entuziast  de la un post de știri. Ea crede că  lucrurile trebuie făcute întotdeauna corect. Și ea a fost întotdeauna săracă, dar banii nu îi stăpânesc viața. Ea va începe să scormonească într-un caz misterios cu care s-a confruntat atunci când devenit reporter.

Oh In-Hye (Park Ji Hu) este cea mai mică dintre cele trei surori. Este elevă la un liceu prestigios de arte și are un talent natural pentru pictură. Ea simte adesea că dragostea celor două surori mai mari pentru ea este prea mare.

Nam Ji Hyun și Kang Hoon vor forma un cuplu care investighează împreună, totodată și prieteni din copilărie, iar Kim Go Eun și Wi Ha Joon par a fi cuplul central din poveste, un cuplu puternic dar și cu o relație complicată, Wi Ha Joon părând să joace rolul unui chaebol.

 
 

Primul episod va fi difuzat pe 3 septembrie.


Sursa: hancinema

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s