Lee Jae Wook reflectă asupra rolului său din drama „Alchemy Of Souls”, regrete și altele

Lee Jae Wook Reflects On His Role In “Alchemy Of Souls,” The Regrets He Experiences As An Actor, And More

Actorul a participat la un pictorial realizat de revista Marie Claire!

Recent, actorul Lee Jae Wook a fost invitat să participe la un pictorial, în cadrul căruia a fost scoasă în evidență maturitatea sa, iar fotografiile au fost realizate în fontul alb-negru.

După realizarea ședinței foto, actorul a fost invitat să ia parte și la un interviu, pentru a împărtăși anumite gânduri sau impresii cu fanii săi. Acesta a ales să discute despre regretele pe care le-a experimentat în cariera sa de actor, mărturisind: „Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care mi se pun e: Oare există o altă carieră care îți aduce atât de multe regrete? De fiecare dată când mă aflu pe platoul de filmare, am regrete. Natura acestui lucru, care vine la pachet cu regrete devine în cele din urmă nesatisfăcătoare. Totuși, este și un stimulent și uneori are o influență mare asupra mea.”

Fiind scrisă de către un duo celebru de scenariste, cunoscute sub numele de „Hong Sisters”, drama coreeană „Alchemy of Souls” aparține genului fantastic, iar acțiunea este plasată în  Daeho, o țară fictivă care nu există în istorie sau pe hărțile noastre. Drama prezintă povestea unor personaje ale căror drumuri se intersectează din cauza magiei care schimbă oamenii.

În dramă, Lee Jae Wook a interpretat rolul personajului Jang Wook, tânărul maestru sofisticat, dar tulburător. În legătură cu acesta, actorul a spus în interviu: „Nu am mai încercat să interpretez niciun personaj atât de disperat ca Jang Wook, așa că am simțit un mare sentiment de realizare. Cu toate acestea, au existat momente în care am simțit nevoia de a plânge în timp ce eram în pielea sa. Am experimentat sentimente revărsate în emoții de moment și am învățat adevăratul sens al cuvântului „răvășit” pe pielea mea.”

La final, Lee Jae Wook a remarcat: „Nu vreau să pierd modul în care muncesc din greu pentru a trăi fericit în fiecare clipă. Sper că voi putea împărtăși pozitivitate în munca în echipă alături de oamenii cu care lucrez pe platoul de filmare!”

sursa: soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s