Sungjae din BTOB, un tânăr bogat în de toate, mai puțin în bani

BTOB’s Yook Sungjae Is A Young Man Who Has Everything But Money In Upcoming Fantasy Drama

Au fost dezvăluite noi fotografii din K-Drama “Golden Spoon”, care marchează revenirea lui Sungjae din BTOB pe micile ecrane.

Bazat pe webtoon-ul cu același nume, “Golden Spoon” este o nouă dramă despre un elev născut într-o familie săracă care folosește o lingură magică de aur pentru a schimba soarta cu un prieten născut într-o familie bogată. Yook Sungjae va juca rolul Lee Seung Chun, un elev frumos și inteligent, care este nemulțumit pe viață pentru că s-a născut într-o familie săracă. Totuși, totul se schimbă atunci când i se oferă posibilitatea de a-și transforma visele de a fi bogat în realitate.

În imaginile nou lansate, Lee Seung Chun este un angajat cu jumătate de normă de la un magazin universal. El se uită la lingura magică din mână, iar dacă suntem deja informați asupra poveștii, realizăm că expresia lui prevestește că este pe cale să facă ceva care îi va schimba complet viața.

Yook Sungjae a spus despre personajul său: „Lee Seung Chun este o persoană care nu este respectată pentru că nu are bani și spune întotdeauna ce vrea chiar și în situații iraționale. Deși a fost rănit foarte mult de bani și a ales să-și schimbe părinții la o vârstă imatură, cred că este o persoană plină de dragoste pentru familia sa și dorește mereu să protejeze și să-și asume responsabilitatea pentru oamenii care îi sunt prețioși. ”

Actorul a menționat webtoon-ul, spunând: „Mi-a plăcut foarte mult webtoon-ul original, iar povestea dinamică a vieții lui Lee Seung Chun a fost interesantă și fermecătoare. Este un personaj atractiv care își folosește creierul extraordinar pentru a se răzbuna după ce a primit lingura de aur împotriva personajelor care l-au rănit.”

“Golden Spoon” are premiera pe 23 septembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s