Lee Seung Gi, Lee Se Young, Kim Seul Gi și Oh Dong Min sunt gata de muncă pentru noua lor comedie romantică

Lee Seung Gi, Lee Se Young, Kim Seul Gi, And Oh Dong Min Are Hard At Work On Set Of New Rom-Com

Actorii și-au suflecat mânecile și s-au pus pe… filmat! Serialul “Love According to the Law” începe în curând!

Echipa de producție a K-Dramei “Love According to the Law” a distribuit fotografii din culise ale lui Lee Seung Gi, Lee Se Young, Kim Seul Gi și Oh Dong Min.

Bazat pe romanul web de succes cu același nume, “Love According to the Law” (cunoscut și ca „The Law Cafe”) este o comedie romantică despre Kim Jung Ho, un fost procuror genial devenit proprietar libertin și Kim Yu. Ri, avocata excentrică devenită noul lui chiriaș.

Lee Seung Gi joacă rolul geniului Kim Jung Ho, iar dedicarea lui pentru acest rol este evidentă prin modul în care refuză să-și lase scenariul din mână. Când camerele nu filmează, Lee Seung Gi se asigură că îți studiază cu sârguință replicile, pentru care intră imediat în pielea personajului său, atunci când pauza se încheie.

Lee Se Young, care interpretează rolul avocatei excentrice, îndrăznețe și la modă Kim Yu Ri, care are o relație veche și ambiguă cu Kim Jung Ho. Profesionalismul și pasiunea actriței ies imediat în evidență în timp ce aceasta își monitorizează meticulos scenele și verifică fiecare dintre recuzita și expresiile faciale ale lui Kim Yu Ri.

Kim Seul Gi și Oh Dong Min joacă cuplul căsătorit Han Se Yeon și Do Jin Ki, care sunt și colegi de liceu cu Kim Jung Ho și Kim Yu Ri. 

Echipa de producție a serialui a mărturisit că toți s-au îndrăgostit de modul în care acești actori joacă și se poartă la filmări, lăudându-i și invitând publicul să aștepte cu mult interes primul episod din “Love According to the Law”, ce va fi difuzat pe 5 septembrie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s