Lee Kwang Soo, reuniune cu Yoo Jae Suk după plecarea lui din echipa „Running Man”

Lee Kwang Soo s-a revăzut cu Yoo Jae Suk pentru a lucra la un proiect Disney+.

Actorul Lee Kwang Soo și comediantul Yoo Jae Suk și-au împărtășit sentimentele cu privire la reuniunea lor pentru un nou show de divertisment, după plecarea lui Lee Kwang Soo din „Running Man”.

Pe 5 septembrie, la Westin Josun, Seul, a avut loc conferința de presă pentru noul serial original Disney+ „The Zone: Endure to Live”.

În timpul evenimentului, Yoo Jae Suk și Lee Kwang Soo au vorbit despre cum a fost  să lucreze din nou împreună pentru un nou show.

Yoo Jae Suk a spus: „Ne-am reunit după mult timp, dar ne cunoaștem atât de bine, încât ne conectăm chiar și atunci când nu spunem nimic”.

El a explicat: „Ne potrivim bine în special atunci când facem o emisiune de divertisment împreună și chiar din punct de vedere al personalității. Kwang Soo are un nivel ridicat de înțelegere în diverse situații și știe cum să se exprime bine. Are un instinct bun.”

Lee Kwang Soo a împărtășit: „După plecarea mea din „Running Man”, am păstrat legătura cu Yoo Jae Suk și l-am întâlnit des. De asemenea, ne antrenăm în același loc. Nu simt că a trecut mult timp. Filmarea cu el este întotdeauna o plăcere pentru mine. Mă face cu adevărat fericit.”

Yuri din grupul de fete Girls’ Generation, care face parte și ea din distribuția „The Zone: Endure to Live”, și-a împărtășit și ea opinia cu privire la chimia excepțională a celor doi: „Întotdeauna fac tot posibilul să se tachineze reciproc. A fost cald și plăcut pentru mine să văd afecțiunea lor puternică în timp ce filmau show-ul împreună”.

„The Zone: Endure to Live” va fi lansat pe 8 septembrie la Disney+.

 

Sursa: sbs star

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s