Sungjae din BTOB își schimbă viața cu magia “Lingurii De Aur” într-un nou poster

BTOB’s Yook Sungjae Magically Changes His Life With “The Golden Spoon” In New Poster

K-Drama “The Golden Spoon” dezvăluie posterul principal!

Bazat pe webtoon-ul cu același nume, “The Golden Spoon” este o nouă dramă despre un băiat născut într-o familie săracă care folosește o lingură magică de aur pentru a-și schimba soarta cu un prieten născut într-o familie bogată.

Yook Sungjae va juca rolul Lee Seung Chun, un elev frumos și inteligent, care este nemulțumit de viață pentru că s-a născut într-o familie săracă. Totuși, totul se schimbă atunci când i se oferă posibilitatea de a-și îndeplini visul de a fi bogat.

În afiș, privirea puțin ciudată a lui Lee Seung Chun se reflectă pe lingura de aur. Privirea lui este fixată asupra ei de parcă ar fi hipnotizat de ceea ce se află înăuntru, privind într-o imagine care arată ca scena unui stil de viață luxos, în contrast puternic cu propria lui casă mică și întunecată. Textul de lângă lingură spune: „Coreea este o societate ierarhică”, iar cuvintele din partea de jos scriu: „Fură o viață cu lingura de aur”.

Anticiparea este mare pentru „Golden Spoon”, care va acapara telespectatorii începând din 23 septembrie cu relațiile în schimbare ale personajelor și evoluțiile imprevizibile ale intrigii.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s