Shownu se distrează la concertul MONSTA X +  rapperița Lee Young Ji reacționează adorabil

Toată lumea a fost fericită la concertul MONSTA X de la Seul, iar liderul Shownu, care este în armată, a distrat publicul și s-a distrat și el din tribune + ce alte vedete au mai mers la concert.

MONSTA X a susținut 3 concerte „NO LIMIT in Seoul” în 3 zile consecutiv la Seul, cu biletele epuizate încă din prima zi. Ultimul concert a avut loc pe 4 septembrie, la Olympic Handball Gymnasium. 

În această zi, liderul Shownu, care își îndeplinește în prezent serviciul obligatoriu lucrând la un serviciul public, și-a luat o zi liberă de la muncă și a mers să vadă concertul. El a stat în primul rând, la mijloc, la primul etaj, printre fanii Monbebe.

Idolul s-a purtat ca un fan autentic și a ținut în mână stick-ul oficial al grupului, pe care l-a scuturat sălbatic pe tot parcursul concertului. Shownu părea foarte entuziasmat să facă parte din spectatorii concertului MONSTA X, și nu ca artist pe scenă.

Când a venit timpul ca MONSTA X să interpreteze piesa lor de succes „Shoot Out”, Minhyuk l-a întrebat la microfon pe Shownu dacă este gata să danseze cu ei. Shownu a dat din cap și a început să danseze pe „Shoot Out” de îndată ce muzica a început să sune.

S-a oprit din dans după aproximativ 15 secunde, din timiditate, dar fanii norocoși din jurul lui au putut să-i vadă prestația chiar în fața lor, chiar și pentru un scurt moment. Și evident că imaginile au devenit apoi virale pe internet.

Există ceva ce membrii MONSTA X fac spre sfârșitul fiecărui concert și anume să le mulțumească fanilor strigând: „Te iubesc, MONBEBE!” din toți rărunchii și cu o anumită intonație.

Membrii MONSTA X de pe scenă și-au dorit foarte mult ca Shownu să fie inclus în acest ritual și l-au întrebat pe Shownu dacă poate spune: „Te iubesc!” De asemenea, ei le-au cerut fanilor să tacă un pic, pentru că Shownu nu avea microfon la el și a trebuit să strige cât de tare a putut din fundul sălii de concerte.

Când, într-o liniște deplină, vocea tare a lui Shownu  a spus „Te iubesc!” și a umplut stadionul, restul membrilor MONSTA X au strigat: „MONBEBE!” cu un zâmbet larg. Aveți mai jos minunatul moment: 

La sfârșitul concertului, Shownu a ieșit singur din sală și a făcut semn cu mâna, s-a înclinat în fața fanilor de afară. El a plecat într-o dubă, continuând să facă cu mâna și să le zâmbească fanilor.

Alți idoli au venit să îi vadă pe membrii MONSTA X la concert, printre care și CRAVITY și ASTRO, dar și Heize, care a avut o colaborare pe noul ei album cu I.M, mezinul MONSTA X. 

O apariție însă care a atras atenția în mod deosebit în tribune a fost rapperița Lee Young Ji, câștigătoarea de la High School Rapper sezonul 3, care are o mare influență în mediile online. Ea ține un show pe YouTube intitulat „My Alcohol Diary” unde stă de vorbă cu vedetele în timp ce beau și mănâncă.

Joohoney și Hyungwon, cel mai recent, au apărut în show-ul ei, și amândouă emisiunile au devenit virale. Atât de mult i-a plăcut de nebunia celor doi membri MONSTA X, încât după ce a băut la o altă emisiune, Lee Young Ji l-a sunat pe Hyungwon, pentru că îi era dor de el (este singurul invitat care nu a mai vrut sa plece de la ea!).

Fanii Monbebe au motive să o simpatizeze pe Lee Young Ji și s-au bucurat atunci când au văzut-o la ultimul concert MONSTA X, însă ea s-a făcut mică în scaun încercând să nu atragă atenția: „Young Ji le cere cu disperare să nu-i acorde atenție”, a glumit cineva într-o postare, împărtășind o imagine din videoclipul de mai jos . „Oamenii spun că a fost azi la concertul MONSTA X hahahaha.”

Ceea ce nu se vede în acest filmuleț este modul cum Heize a incitat publicul să o salute pe Young Ji, deși aceasta își ascundea fața. Dulce, nu-i așa?

Pare că toată lumea s-a simțit excelent la concert!

Sursa 1

Sursa 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s