BLACKPINK anunță datele stabilite pentru turneul mondial “BORN PINK”

BLACKPINK Announces Finalized Dates and Venues For 2022 World Tour “BORN PINK”

Aflați aici când vin în Europa membrele grupului BLACKPINK pentru turneul mondial “BORN PINK”.

BLACKPINK a anunțat datele și locațiile pentru etapa nord-americană și cea europeană ale viitorului său turneu mondial, etapă după care grupul se va îndrepta către Asia, Orientul Mijlociu, Australia și Noua Zeelandă în 2023.

Pe 6 septembrie, YG Entertainment a dezvăluit că programul BLACKPINK pentru etapa europeană a turneului lor s-a schimbat ușor față de anunțul inițial. Grupul a adăugat un nou oraș în turneul lor — Copenhaga, unde vor cânta pe 15 decembrie — și a schimbat data concertului lor la Berlin pe 19 decembrie (în loc de 18 decembrie, așa cum era programat anterior).

Cu aceste noi schimbări, BLACKPINK va susține nouă spectacole în șapte orașe diferite din Europa, începând cu Londra, pe 30 noiembrie și 1 decembrie, înainte de a se încheia la Amsterdam, pe 22 decembrie.

Grupul va susține în continuare 10 spectacole în șapte orașe diferite din Statele Unite și Canada în această toamnă, așa cum a anunțat anterior. Etapa nord-americană a turneului lor va începe la Dallas pe 25 octombrie și se va încheia la Los Angeles cu un concert pe stadionul Banc of California pe 19 noiembrie.

Biletele pentru concertele BLACKPINK în America de Nord și Europa vor fi disponibile pentru prevânzare pe 13 septembrie, înainte de a fi puse în vânzare pentru publicul larg pe 16 septembrie.

Aveți mai jos toate infomațiile ale turneului BLACKPINK pentru 2022!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s