Sungjin din DAY6 a încheiat serviciul militar + își deschide un cont personal pe Instagram

DAY6’s Sungjin Discharged From Military Service + Launches Personal Instagram Account

Sungjin din DAY6 revine din armată cu vești bune! De acum fanii îl pot găsi și pe Instagram!

Potrivit agenției JYP Entertainment, Sungjin a fost lăsat la vatră pe 6 septembrie, fiind primul membru DAY6 care și-a încheiat serviciul militar obligatoriu. Sungjin s-a înrolat în martie 2021 și a servit patria ca soldat activ al Armatei Republicii Coreea.

După încheierea oficială a armatei, Sungjin a folosit Twitter-ul  pe 7 septembrie pentru a anunța că și-a deschis un cont personal de Instagram:

Pentru prima sa postare, Sungjin a distribuit o fotografie cu hashtag-ul „Începe”, la care colegul său de trupă Wonpil a comentat: „Uau….wow….în sfârșit…”.

În seara zilei de 7 septembrie, care este cea de-a șaptea aniversare a DAY6, Sungjin se va întâlni cu fanii la un eveniment special offline în Seul.

Ceilalți colegi de grup, Young K, Wonpil și Dowoon au apărut într-un program de radio militar pe 7 septembrie pentru a saluta fanii împreună pentru aniversarea DAY6. Young K s-a înrolat în KATUSA (Trupele coreane pentru Armata Statelor Unite) în octombrie 2021, Dowoon s-a înrolat în armată ca membru al trupei militare în ianuarie a acestui an, iar Wonpil s-a înrolat în Marina Republicii Coreea în martie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s