Actrița căsătorită, chemată în judecată de fostul ei iubit, vine cu afirmații

Actrița căsătorită, care are în jur de 50 de ani, vine cu afirmații după ce fostul ei iubit a chemat-o în judecată.

Cu ceva timp în urmă, a devenit cunoscut că o actriță în jur de 50 de ani este chemată în judecată de către fostul ei iubit, domnul Oh. Potrivit lui, el a divorțat de soția lui, crezând că actrița va divorța și ea. El mai declară că i-a oferit ajutor financiar, o mașină cadou, și bani pentru educația copiilor ei. Însă totul s-a sfârșit când ea l-a părăsit. Apoi el a spus că va avea o conferință de presă, dar și-a cerut scuze și a anulat evenimentul.

Într-un interviu din 21 septembrie, domnul Oh s-a exprimat: „Toate circumstanțele de până acum par să fie din lăcomie prin afaceri. S-a pătat onoarea pe care actrița și-a muncit-o toată viața.”

Actrița A, numele căreia se menține ascuns, a vorbit despre acuzații pentru prima dată. Ea a spus: „M-am rugat și am îndurat toate acestea din cauza religiei mele. El a venit cu probe ridicole și a cerut bani în continuu, urmărindu-mă și amenințându-mă. A spus că va ține o conferință de presă dacă nu îi plătesc. Am suferit destul să pierd 8 kilograme în două luni. Și familia mea a avut o perioadă grea din cauza lui.”

În legătură cu spusele domnului Oh că i-ar fi dăruit cadouri de lux și suport financiar, A a răspuns: „Nu e adevărat. Niciodată nu am primit bani de cheltuială sau pentru educația copiilor mei. El a spus că eram într-o situație financiară dificilă din cauza pandemiei COVID-19, dar am filmat reclame și am găzduit evenimente. Eu sunt cea care i-a împrumutat, de fapt, bani.”

Când ea a auzit că domnul Oh a anulat conferința de presă, actrița a răspuns: „Ce ar trebui să fac când cineva spune „îmi pare rău” după ce mă distruge astfel?” În prezent, actrița A primește tratament pentru depresie la un spital. Ea a spus că intenționează să acționeze legal: „Nu intenționez să renunț la acuzații… Niciodată nu am primit scuze în persoană. Mi se urcă sângele în cap din cauza depresiei și lipsei de somn. Sper că nu vor mai fi victime.”

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s