Nayeon din TWICE spune ce o motivează, vorbește despre trupă și altele

Nayeon Shares What Motivates Her To Give Her Best In Every Performance, What Makes TWICE Special, And More

Artista a participat recent la un pictorial realizat de revista Elle Korea!

Nayeon din TWICE a fost desemnată să fie coperta revistei pentru luna octombrie, alături de Mingyu din Seventeen. Aceasta a colaborat cu marca Louis Vuitton, iar apoi a fost invitată să ia parte la un interviu, pentru a răspunde unor întrebări.

La începutul acestui an, TWICE a devenit primul grup de fete din istoria industriei k-pop care a susținut două concerte consecutive de tip sold out pe stadionul „Banc of California” din Los Angeles. După ce s-a gândit puțin la acest lucru, a spus: „Fiecărei membre îi face plăcere să cânte și fiecare e o fire ambițioasă. Dorim să ne asigurăm că publicul nu regretă participarea la un concert de-al nostru, așa că sugerăm mereu încercarea unor lucruri noi și diverse.”

Nayeon a lansat primul ei album solo „POP!” în luna iunie, iar trupa TWICE a revenit recent cu un nou mini-album intitulat „BETWEEN 1&2”. Vorbind de activitățile promoționale care au luat sfârșit, Nayeon a explicat: „M-am simțit confortabil pe parcursul desfășurării promoțiilor, deoarece toate membrele au putut lua parte la activitățile din program și au fost sănătoase. În plus, am putut fi alături de fani prin intermediul emisiunilor muzicale și nu numai.”

Trupa a mai fost în atenția publicului în acest an pentru că toate fetele din TWICE au ales să-și reînnoiască contractele cu agenția JYP Entertainment. Reflectând asupra colegelor sale, artista a spus: „Subiectele pe care le abordez cu membrele trupei sunt legate în general de atitudinea noastră și obiectivele similare. Cred că lucrul care ne face relația atât de specială e faptul că putem fi prietene apropiate, surori și familie, toate în același timp.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s