Participantele „The Second World” se unesc în echipe + sunt dezvăluite rezultatele rundei 2

Watch: “The Second World” Contestants Pair Up For Unit Battle + Round 2 Results Revealed

A fost lansat un nou episod al emisiunii!

The Second World” de la JTBC este o emisiune tip competiție unică în cadrul căreia opt concurente (care dețin poziția de rapper în trupele k-pop) vor sparge asumările false care fac referire la faptul că un rapper nu poate cânta bine. Concurentele emisiunii sunt: Moonbyul din MAMAMOO, Yubin (ex. Wonder Girls), Shin Jimin (ex. AOA), Mimi din Oh My Girl, Exy din WJSN, Moon Sua din Billlie, JooE din MOMOLAND și Kim Seonyou din CLASS:y.

Cântărețul Paul Kim va fi ghidul fetelor în cadrul emisiunii. Judecătorii vor fi persoane experimentate pe partea vocală, cum ar fi: Kim Bum Soo, Jung Yup, Jung Eun Ji din APINK, Eunkwang din BTOB și Kim Min Seok din MeloMance.

În data de 20 septembrie a fost lansat un nou episod al competiției, în cadrul căreia fetele s-au unit pentru a forma echipe, pentru a trece de misiunea rundei a doua. Perechile au fost următoarele: Mimi și Kim Seonyou, JooE și Moon Sua, Moonbyul și Exy, Shin Jimin și Yubin. La fel ca în prima rundă, fetele au avut posibilitatea de a alege cu cine se vor înfrunta. Clasamentul final anunțat la sfârșitul episodului a combinat scorurile individuale ale fiecărei concurente din runda 1 cu scorul echipei din runda 2.

Prima înfruntare a fost între echipa Meow (Kim Seonyou și Mimi) și echipa SQS (Moonbyul și Exy). Echipa Meow a ales melodia „Savior” de la Lee Hi. Ca un plus, fetele au scris câteva versuri rap pe care le-au adăugat piesei. Între timp, SQS a interpretat melodia „Energetic” de la Wanna One.

SQS a ieșit învingătoare.

Mai apoi, echipa Who X (JooE și Moon Sua) s-a confruntat contra echipei Two Seven (Shin Jimin și Yubin). Pentru a-și evidenția caracteristicile unice, Who X a interpretat o versiune rock a piesei „What Type of X” de la Jessi. Yubin și Shin Jimin s-au centrat pe alegerea unei melodii mai distractive, anume „Very Good” de la Block B.

Echipa Who X a ieșit învingătoare.

După victoriile din această rundă, Moonbyul, Exy, JooE și Moon Sua au câștigat 700 de puncte. În combinație cu voturile fanilor de la „ascultătorii globali”, Moonbyul și Exy au fost câștigătoarele finale ale rundei. Clasamentul individual cumulat pentru rundele 1 și 2 a fost următorul:

  1. Moonbyul (2000 de puncte)
  2. Exy (1329 de puncte)
  3. Moon Sua (1104 de puncte)
  4. JooE (875 de puncte)
  5. Mimi (848 de puncte)
  6. Kim Seonyou (743 de puncte)
  7. Shin Jimin (678 de puncte)
  8. Yubin (432 de puncte).

sursa: soompi

 

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s