Han Seo Hee e condamnată la șase luni de închisoare pentru consum de droguri

Curtea a condamnat-o la închisoare pe Han Seo Hee, fosta stagiară de 27 ani, pentru a treia acuzație de consum de droguri în timpul primului apel.

În după-amiaza zilei de 23 septembrie, Gu Ja Kwang, judecătorul Curții Sectorului de Est din Seul, a condamnat-o pe Han Seo Hee la șase luni de închisoare pentru violarea Actului de Control a Substanțelor Narcotice. De asemenea, Han Seo Hee va fi nevoită să completeze 40 de ore a programului de recuperare și să plătească o amendă de 100 000 de woni.

Han Seo Hee a fost acuzată de administrare de metamfetamină, împreună cu un alt individual, într-un apartament în sectorul Jungnang, în Seul, în luna iulie a anului trecut.

Pe atunci, Han Seo Hee stătea la apartamentul în cauză cu o altă persoană, dar, la opt zile de la incident, rezultatul testului de urină la lui Han Seo Hee a fost negativ. Însă curtea a găsit-o vinovată pentru acuzațiile de administrare de droguri.

Aceasta este a treia oară când Han Seo Hee este în instanță pentru consum de droguri.

În 2016, Han Seo Hee a fost condamnată la patru ani de probare și 120 de ore de tratament pentru consum de marijuana. După prima ei condamnare, Han Seo Hee a luat metamfetamină în anul 2020 în timpul perioadei de probare și a fost judecată din nou. A treilea consum de droguri a avut loc în timpul celui de-al doilea apel în instanță.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s