Starship Entertainment amenință cu acțiuni în instanță pentru a proteja artiștii săi

Starship Entertainment Threatens Legal Action To Protect Its Artists + Shares Update On Current Trial

Starship Entertainment a publicat o atenționare fermă direcționată spre cei care postează conținut cu intenții negative și zvonuri false despre artiștii săi.

Pe 22 septembrie, Starship Entertainment a publicat o declarație amenințând că va acționa în instanță dacă vor urma atacuri asupra artiștilor și a venit cu o actualizare la un apel activ.

Declarația agenției este mai jos:

„Bună ziua, aici e Starship Entertainment.

Vă informăm că vom acționa ferm în instanță ca răspuns la calomnie, împrăștierea minciunilor, atacurile personale, defăimare de caracter și comentariilor malițioase la adresa artiștilor noștri, care la moment se răspândesc în mediul online.

La moment, suntem în procesul de a aduce în instanță ofensatorii care postează regular comentarii negative, iar acuzarea a cerut o sentință de șase luni, restricționarea la locul de muncă și înregistrarea numelor lor în website-ul oficial pentru ofensatorii sexuali. În prezent suntem în așteptarea sentinței finale.

Plănuim să continuăm să luăm toate măsurile legale necesare împotriva potențialelor cazuri de defăimare a artiștilor noștri, fără o cale pentru înțelegeri.

Mai mult, noi vom lucra împreună cu ChildFund Korea, care a fost înființat pentru a combate atacurile online și pentru a ajuta victimele reale, cu scopul de a răspândi în mod activ o cultură de non-violență.

Așa cum toate raporturile și evidența primită de la fani au fost un ajutor real pentru pregătirile legale, vă rugăm să continuați să ne trimiteți rapoarte în continuare.

Vă mulțumim.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s