Presa Sportivă Coreeană declară că popularitatea lui Jin atrage sponsori precum FILA, Lote Chilsung Beverage, și Subway

Săptămâna trecută, Jin a fost remarcat la turneul de tenis Korea Open 2022, umărind un meci de-al lui Casper Ruud.

Venit neanunțat, cântărețul s-a ascuns în spatele măștii, și a părăsit locația imediat ce meciul s-a terminat. Jin nu a postat nimic pe Instagram legat de prezența sa la meciul de tenis.

Cu toate acestea, doar apariția sa în audiență a stârnit atenție pe internet. În doar 2 ore, videoclipul cu Jin de 10 secunde a fost vizualizat de peste 1 milion de oameni.

Presa sportivă a subliniat cum un singur videoclip a reușit să strangă de 20 de ori mai multe vizuliazări decât o postare legată de tenis. Majoritatea marilor trusturi de presă sportivă  au realizat multiple articole despre participarea lui Jin. Comentatorul meciului de tenis a repetat prezența acestuia în centrul tribunei, numindu-l „Superstarul din tribune”. După ce meciul a luat sfârșit, tenismenul Casper Ruud a spus că este mândru să știe că un artist de talia lui Jin a fost interesat de tenis. De asemenea, în baza participării acestuia, alte câteva staruri ale tenisului au comentat vizita sa, unul dintre ei invitându-ul pe Jin la toate meciurile sale.

Fanii tenismenilor nu s-au așteptat să se facă atâta vâlvă în ceea ce privește Korea Open 2022. Unul dintre trusturile sportive chiar a citat un fan, spunând că artistul a promovat mult mai mult turul decât a fost promovat de ATP. Articolele despre Jin au ajuns în tendințe pe toate paginile de presă coreeană sportivă.

Naver Sports a publicat un articol special menționând prezența lui Jin pe 2 octombrie. Acesta este intitulat „Korea’s Open record-breaking success in tennis craze”.

Articolul vorbește despre popularitatea tenisului în Coreea de Sud. Acesta oferă o perspectivă detaliată asupra vânzării de bilete pentru semi finale și finale în Coreea de Sud pe parcursul a două decenii. Explică, de asemenea, de ce tenisul a devenit mai popular pentru generația tânără, urmărind direcția golfului, care a devenit o activitate comună pentru milioane de coreeni. Numărul terenurilor acoperite de tenis crește rapid datorită numărului mare de oameni care se apucă de acest sport.

Un paragraf întreg al articolului este dedicat atenției produse de Jin la cel mai recent meci al lui Casper Ruud împotriva lui Nicolas Jarry de la Korea Open 2022.

În data de 29 a ultimei luni, Jin (pe numele real Kim Seokjin) din BTS, un cântăreț care se bucură de o popularitate mondială, a urmărit reprizele între Casper Ruud și Nicolas Jarry (pe locul 111 în Chile), devenind un subiect popular. După ce a câștigat meciul, Ruud a declarat: „Sunt încântat ca tenismen de faptul că lui Jin îi place tenisul.” Ca un rezultat al interesului ridicat, branduri sportive precum FILA, Dunlop, și Le Coq, la fel ca și alte varietăți de branduri cum ar fi Lotte Chilsung Beverage, Goobne Chicken, Papa John’s și Subway au participat la eveniment ca și sponsori.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s