YG Entertainment va acționa legal împotriva persoanei care a distribuit pozele private cu Jennie din BLACKPINK

BLACKPINK's Jennie Looked Flaming Hot at the Chanel Show — See Photos | Teen Vogue

YG Entertainment a anunțat că va acționa în instanță împotriva persoanei originale care a distribuit online pozele private ale lui Jennie din BLACKPINK.

Într-o declarație pentru mai multe portaluri de știri, YG Entertainment a dezvăluit că va chema în instanță persoana care a dezvăluit pozele private ale lui Jennie.

„Aici e YG Entertainment.

Noi am cerut oficial poliției să investigheze persoana care a distribuit pozele private ale lui Jennie din BLACKPINK. Noi am fost la curent cu situația și am trimis o plângere în luna septembrie, după ce am cules mai multe informații.

YG Entertainment s-a abținut de la a comenta poziția până acum, pentru a minimiza pagubele. Însă, ne simțim responsabili că nu mai putem trece cu vederea zvonurile, criticele, atacurile la adresa ei, hărțuirea sexuală și violarea vieții private care au venit odată cu pozele personale. De aceea, noi clarificăm că vom acționa legal pentru a remedia situația.

YG va acționa legal împotriva postărilor care înrăutățește reputația artiștilor noștri. Dorim să vă informăm că acest caz se referă la violarea Actului de Informare și Comunicare în Mediul Online, violarea informației ilegale prin distribuirea acesteia și piese de media folosite cu scop obscen.

Vom lua toate măsurile legale fără o înțelegere pentru a preveni astfel de pagube pe viitor. Pozele care au circulat online au fost dezvăluite ilegal, indiferent de intenții. Actul de distribuire a acestor poze poate fi considerat ca o ofensă secundară și e subiect pentru o pedeapsă legală. Vă cerem sincer să vă abțineți de la distribuirea acestora.

YG Entertainment va continua să muncească din greu să protejeze drepturile și interesele artiștilor noștri.”

Comentariile coreenilor, printre altele, se rezumă la următoarele:

  1. Wow ce se va întâmpla?
  2. Ah, ce ușurareㅠㅠ
  3. Vor fi atât de mulți copii ce vor fi judecați. Sper că toți vor fi pedepsiți
  4. Foarte bine, să-i prindeți pe toți
  5. Oh îmi pare bine că îi vor prinde și pe toți copiii care au distribuit pozele
  6. Sper că copiii care au distribuit pozele vor fi și ei judecați ^^
  7. Vă rog, fiți responsabili până la sfârșit. Sper că acțiunile legale vor fi fermeㅠㅠ
  8. În sfârșit… hai la muncă YG
  9. Să fim reali, am mai spus să nu distribuim pozele că persoanele ar putea fi date în judecată… sper că copiii care au râs și au continuat vor fi pedepsiți
  10. YG nu sunt cei mai buni la treaba lor, dar sincer, simt că ei deja au început să muncească pe la spate… nu știu de ce copiii care nu sunt fani spun că YG nu va prinde pe nimeni

sursa: koreaboo, pannchoa

Un gând despre „YG Entertainment va acționa legal împotriva persoanei care a distribuit pozele private cu Jennie din BLACKPINK

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s