Grupul SF9 sărbătorește șase ani de la debut!

SF9 to make comeback as a six-member group next month

SF9 sărbătorește o ocazie specială alături de fanii Fantasy!

SF9 a debutat pe data de 5 octombrie 2016 sub FNC Entertainment, lansând primul single „Feeling Sensation” și melodia „Fanfare”. De atunci, cei nouă membri ne-au atras atenția cu lansări precum „Easy Love”, „O Sole Mio”, „Mamma Mia”, „Now Or Never”, „Enough”, „RPM”, „Good Guy”, „Summer Breeze”, „Shine Together”, „Tear Drop”, „Trauma”. Cea mai recentă lansare muzicală este albumul „The Wave OF9”, în frunte cu melodia de vară „Scream”.

Pentru a sărbători șase ani de la debutul în industria muzicală, fiecare dintre cei nouă membri au venit cu activități mici pentru a mulțumi fanilor pentru susținerea acordată în ultimii șase ani. Youngbin a postat un filmuleț în care a răspuns scurt (în șase silabe) la șase întrebări (care este cel mai prețios moment, un mesaj pentru colegii de trupă, pentru sine, pentru fanii Fantasy și altele). Inseong a felicitat din suflet fanii și colegii de grup și a compus un poem din silabele numelui SF9 în coreeană.

Restul membrilor au venit cu un mesaj audio. Jaeyoon a spus în mesajul lui următoarele: „Fantasy! au trecut deja șase ani. Vă mulțumesc foarte mult că ați avut grijă de noi, ne-ați iubit și ne-ați susținut în tot acest timp. Voi face tot posibilul să mă asigur că voi putea întâlni fanii Fantasy pe o perioadă lungă de timp. Mulțumesc mult pentru iubirea acordată! Vă iubesc!”

Dawon: „Heyyyy… au trecut deja șase ani. Am petrecut cele mai prețioase și fericite momente alături de voi, și vă mulțumesc din suflet. Vreau să fiu cu voi nu doar pentru a sărbători șase ani, ci și șapte, opt, zece, douăzeci de ani. Nu pot mulțimi îndeajuns. Vă iubesc!”

Rowoon: „Au trecut deja șase ani alături de fanii Fantasy cărora le voi fi recunoscător mereu. Momentele petrecute împreună cu voi au fost cele mai fericite. Îmi doresc să petrecem și timpul nostru din viitor împreună. Vă sunt recunoscător mereu.”

Zuho: „Fanilor care au fost alături de SF9 în tot acest timp, vă iubesc din suflet. Haideți să fim împreună pentru totdeauna.”

Yoo Taeyang: „Salut, Fantasy… sunt Taeyang. Este deja a șasea noastră aniversare, și cred că nici o zi dintre cele 365 a anului nu a fost trăită în zadar. Pe viitor, am încredere că vom petrece fiecare zi alături de voi, deci vă îndemn să aveți grijă de noi. Vă sunt mereu recunoscător, și, sărbătorind a șasea aniversare, realizez cât de mult vă prețuiesc.”

Hwiyoung: „Fantasy! Suntem deja la a șasea aniversare. Vă mulțumesc foarte mult. Sper că fiecare dintre voi va rămâne sănătos și va trăi o viață lungă. Sper că noi, cu toții, voi fi fericiți azi, mâine și multe zile înainte. Succes!”

Chani„Fantasy! Suntem la a șasea aniversare. Sunt recunoscător că ați fost alături în tot acest timp. Să creăm multe amintiri împreună de acum înainte. Vă mulțumesc.”

Felicitări trupei SF9 cu a șasea aniversare și urăm idolilor multe noi realizări în carieră!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s