WEi sărbătorește doi ani de la debut + anunță lansarea noului album „Love Pt.2 PASSION”

Image

Grupul WEi sărbătorește doi ani de la debut!

OUI Entertainment a debutat trupa WEi pe 5 octombrie 2020 cu primul album „IDENTITY: First Sight” și melodia „Twilight”. Cei șase idoli (Kim Yo Han, Kim Dong Han, Kim Junseo, Jang Daehyeon, Yoo Yongha și Kang Seok Hwa) cuceresc zi de zi și atrag tot mai mulți fani, fie prin farmecele și talentele lor, fie prin lansări muzicale precum „Bye Bye Bye”, „Too Bad”, „All Or Nothing” și „Maldives”.

În prezent, trupa WEi este în toiul primului turneu mondial „First Love”, iar ziua de azi a fost petrecută la un concert în Monterrey, Mexic, unde fanii RUi de acolo au avut ocazia de a interacționa cu idolii în timp real, trăind emoții de neuitat. De asemenea, idolii au pregătit o transmisiune live pentru toți fanii coreeni și internaționali. La mulți ani, WEi!

Ca o surpriză mult-așteptată, grupul a confirmat astăzi o nouă lansare muzicală. Este vorba de al cincilea album mini „Love Pt.2 PASSION”, ce va fi lansat pe data de 19 octombrie. Vedeți mai jos primul poster din seria de teasere, care indică spre un concept ce include un plan pentru ceva, să fie oare o evadare?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s