Byul oferă noi informații despre fiica sa, diagonosticată cu sindromul Guillain-Barré

Cântăreața Byul impărtășește mai multe despre starea de sănătate a fiicei sale!

Acum două săptămâni, pe 27 septembrie, Byul a declarat că fiica ei s-a îmbolnăvit  luna trecută și a fost diagnosticată cu sindromul Guillain-Barré. Atunci, cântăreața a împărășit că, din fericire, fiica sa a avut parte de o recuperare rapidă în urma simptomelor declanșate brusc, iar că acum, aceasta poate merge de una singură.

În data de 10 octombrie, Byul a postat pe Instagram despre starea de sănătate a fetei. Postarea a fost însoțită de câteva poze cu micuța și un text al mamei: „Mulțumesc pentru toată dragostea trimisă în comentarii. Le-am citit pe fiecare în parte și m-au făcut să mă simt mult mai bine. Din câte vedeți, Song Yi se însănătoșește pe zi ce trece. Nici măcar nu pare a fi bolnavă ^^.”

Aceasta a continuat să mulțumească: „Nu cred că înțelegem cum aceste cuvinte mărunte de consolare pot deveni forța altcuiva, întrucât să-l facă să stea din nou pe picioare. Voi trăi împărtășind dragostea primită! Dacă cineva care este în căutarea unor cuvinte de consolare citește postarea, sper ca inima mea să fi ajuns la tine… Sper să ai o viață mai frumoasă 🧡❤”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s