O fostă stewardesă vorbește despre comportamentul nepoliticos al unor idoli K-pop din timpul călătoriei cu avionul

„Sug alune și le scuipă din gură pe oamenii din fața lor.”

YouTuber-ul Kim Sudal a dezvăluit comportamentul nepoliticos pe care celebritățile l-au avut la bord în timpul serviciului ei ca însoțitor de bord.

Ea a început prin a afirma că a avut cea mai plăcută experiență cu artiștii de la SM Entertainment precum TVXQ, Girls’ Generation, EXO și Super Junior: „Au fost politicoși, nu au întârziat la aeroport și membrii personalului lor au fost, de asemenea, foarte amabili.”

Ea a explicat că TVXQ a arătat un comportament special în avion: „Sunt faimoși chiar și printre însoțitorii de bord, deoarece își strâng chiar și pătura pe care au folosit-o înainte de a coborî din avion.”

Apoi a ajuns în sfârșit la celebritățile cu care a avut cea mai proastă experiență. Ea a explicat că unul dintre personajele negative era un cântăreț solo mai în vârstă, care nu este activ în prezent. Se pare că individul era și un fumător pasionat: „A continuat să fumeze în lanț în camera de fumat [de la aeroport] și avionul nu a putut decola pentru că îl așteptam.”

Toți însoțitorii de bord au ieșit să-l caute pe respectivul cântăreț pentru ca avionul să închidă ușile. Kim Sudal a spus că l-a găsit în camera de fumat fumând și că l-a anunțat că trebuie să urce în avion acum. Vedeta, însă, a răspuns într-un mod extrem de nepoliticos: „El a spus cu o voce enervată: „Ești la ciclu? De ce ești atât de agitată?””

Ea a mai împărtășit că există și niște grupuri de idoli nepoliticoși. Ea a susținut că unele grupuri întârziau în mod obișnuit și le-au provocat neplăceri tuturor pasagerilor din avion,  menționând că anumite grupuri au un comportament nepotrivit: „Un grup de fete scuipa în spațiul de lângă căruciorul de valize și juca un joc de scuipat. Într-un alt caz, am rugat un grup de băieți să-și pună bagajele pe cărucior și mi-au spus: „Eu? Vrei să fac asta? Tu să o faci.” Când i-am spus că pasagerul trebuie să o facă, a pus pe personalul feminin să o facă lucrul acesta.”

Ea a menționat, de asemenea, numeroase alte comportamente nepoliticoase pe care idolii le-au avut în avion: ” Își scuipă guma și o lipesc pe culoar și sug alune și le scuipă din gură pe oamenii din fața lor.”

Puteți asculta mai jos toate experiențele ei cu celebrități:

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s