SM Entertainment încearcă să curețe imaginea lui Yunho din TVXQ cu ajutorul lui Seulgi din Red Velvet?

Fanii acuză agenția SM Entertainment că ar încerca să o folosească pe Seulgi din Red Velvet pentru a-i curăța imaginea lui Yunho din TVXQ.

În data de 10 octombrie, Seulgi, Yunho și Irene din Red Velvet au postat un videoclip pe TikTok în care dansau coregrafia pentru „28 Reasons”. Fanii au fost supărați din acest motiv, având în vedere că Yunho a fost arestat la un bar pentru adulți pentru că a încălcat restricțiile sociale din pandemie, și au accentuat că Seulgi nu a avut de ales decât să filmeze alături de el. De asemenea, se spune că Yunho ar fi încercat să fugă de poliție.

Videoclipul a adunat peste 165 000 de vizualizări, însă a fost criticat de internauți: „Sunt sigură că SM le-a făcut să filmeze asta pentru a curăța imaginea lui Yunho. Înțeleg de ce e Irene acolo, dar de ce Yunho?”, „Ce era în mintea lor când au filmat asta?”, „Nu o criticați pe Seulgi. Yunho este infractorul”, „Credeți că poate să îi spună lui Yunho că din cauza controversei nu poate să apară în videoclip? Yunho nu a ajutat-o deloc”, „Yunho ar fi trebuit să știe că Seulgi va fi criticată pentru videoclip” și așa mai departe.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s