Mașina trupei SF9 a suferit un accident minor + agenția oferă o declarație

SF9’s Agency Explains Group’s Minor Car Accident + Confirms No One Was Hurt

Mașina în care se aflau băieții a fost implicată într-un accident.

În data de 13 octombrie, trupa SF9 a evoluat la ceremonia „Festivalului Național al Sportului din Ulsan”. Se pare că băieții au întârziat la eveniment, deoarece mașina în care se aflau a suferit un accident minor.

Agenția FNC Entertainment a lansat o declarație la scurt timp după incident:

„Bună ziua. Suntem FNC Entertainment.

În decursul zilei de astăzi, 13 octombrie, SF9 se îndrepta spre ceremonia „Festivalului Național Al Sportului din Ulsan”. În timp ce ne aflam într-o parcare pentru odihnă, a avut loc un accident minor. O mașină care parca a zgâriat o parte a mașinii în care se aflau membrii SF9. În momentul respectiv, aceștia, împreună cu personalul se aflau la zona de popas după ce au ieșit din mașină, așa că dorim să vă informăm că nu au existat răniți.

De aceea, din cauza dificultăților de gestionare a incidentului și reorganizării mașinii, ne dorim să ne cerem scuze pentru întârzierea la evenimentul programat. De asemenea, ne cerem scuze profunde fanilor care au fost șocați de aflarea veștii bruște.

Ne propunem să completăm întotdeauna activitățile programului artiștilor noștri respectând siguranța acestora. Dorim să le transmitem un mesaj de mulțumire fanilor care ne-au încântat cu sprijinul lor la Festivalul din Ulsan. Mulțumim!”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s