Tribunalul decide că fostul iubit al lui Goo Hara este răspunzător pentru moartea sa

news-thumbnail

Instanța a ordonat fostului iubit al regretatei cântărețe Goo Hara să plătească daune familiei ei îndoliate, după ce a decis că el este responsabil de moartea ei.

Pe 12 octombrie, Tribunalul Districtului de Nord din Seul a hotărât că fostul iubit al lui Goo Hara, Choi, trebuie să plătească 78 de milioane de woni (aproximativ 55 000 de dolari) familiei regretatei cântărețe (respectiv fratelui și tatălui său).

În octombrie 2020, Choi a fost condamnat la un an de închisoare de către Curtea Supremă pentru agresiune și amenințarea lui Goo Hara.

Procurorii l-au acuzat pe Choi pentru că a amenințat-o pe Goo Haracă va face publice filmări intime cu ea, i-a amenințat pe foștii reprezentanți ai agenției lui Goo, i-a deteriorat proprietatea și, de asemenea, pentru filmări ilegale, pentru care ulterior a fost găsit nevinovat.

Instanța a hotărât că acțiunile lui Choi i-au cauzat o cantitate semnificativă de durere psihologică lui Goo Hara, determinând-o să-și ia viața.

Instanța a declarat: „Se pare că Goo Hara și-a pierdut speranța și motivația pentru viitor, în ciuda succesului, ea începând să lucreze ca celebritate de la o vârstă fragedă”. Judecătorii au decis, de asemenea, că Choi era conștient de faptul că Goo Hara urma să-și ia viața, dar a continuat cu acțiunile sale de amenințare.

Roh Jong-eon, reprezentantul legal al familiei îndoliate a lui Goo Hara, a împărtășit: „Cel mai înalt nivel de daune a fost stabilit, pe baza sumei prejudiciului psihic recunoscut de instanță. Pe termen lung, sperăm că instanța va crește gradul de restituire, pentru situații similare viitoare.”

 

Sursa

Un gând despre „Tribunalul decide că fostul iubit al lui Goo Hara este răspunzător pentru moartea sa

  1. Nicoleta

    ma cutremur când citesc așa ceva😔😢 nicio suma de bani nu o va aduce inapoi pe biata copila, atat de tânăra, frumoasa, talentata. Nu înțeleg răutatea unora, obsesia aceasta bolnava. Nu înțeleg de ce iei in propriile mâine “ viața” unei persoane. De ce nu pot accepta ca totul s-a terminat, viata merge mai departe. Sunt bolnavi și profita de ceilalți. Offfff Doamne. Ma bucur însă ca se iau măsuri, poate așa se sperie, măcar o parte dintre ei, și nu o sa mai auzim de asemenea tragedii. Familia cântăreței oricum va rămâne mereu cu durerea și dorul in suflet.😢

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s