Wonho nu regretă nimic în MV-ul „Don’t Regret” + mesaj ascuns pentru fani

Image

Wonho așa cum nu l-ați mai văzut! Idolul surprinde din nou cu un nou stil muzical, o melodie cu un mesaj cu dublu sens și un videoclip cu o poveste de dragoste!

Pentru fanii K-pop, Wonho este un idol recunoscut mai ales pentru coregrafii și fizicul său impresionant, însă acesta revine cu un album single și melodia de titlu „Don’t Regret”, cu elemente de pop și rock, și cu un videoclip excepțional.

Melodia cu parfum de hit arată geniul muzical al artistului versatil. Pe lângă refrenul care te prinde imediat, Wonho spune o poveste de dragoste interesantă, cu care mulți pot rezona: un bărbat care riscă totul pentru cea mai bună prietenă și în final îi mărturisește sentimentele sale de iubire. 

Videoclipul incredibil spune această poveste, în care Wonho joacă rolul prietenului îndrăgostit.

Totodată, Wonho ascunde abil în versurile sale și un mesaj pentru fanii săi. Noi am descoperit următoarea semnificație: îi pare rău că a vrut să renunțe la muzică în trecut, dar nu regretă deciziile sale, și promite că va reveni cu multă dragoste (probabil și o referire la faptul că în curând va începe armata), încuranjândpe fiecare fan să își trăiască viața luând decizii pe care să nu le regrete. 

Image

Voi ce mesaje ați găsit ascunse?

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s