Internauții coreeni consideră nedreaptă sentința lui Kang Ji Hwan de a plăti despăgubiri de 3,5 milioane de dolari

Internauții cu aflat cu stupoare că actorul Kang Ji Hwan și agenția Jellyfish Entertainment trebuie să plătească despăgubiri de 3,5 milioane de dolari pentru agresiunea sexuală din 2019.

După cum s-a raportat anterior, Kang Ji Hwan a mărturisit că a agresat sexual două angajate care aveau contract cu agenția lui după ce a băut cu ele la el acasă în iulie 2019. Ulterior el a primit o pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare cu o perioadă de probațiune de 3 ani – ceea ce înseamnă că dacă comite o infracțiune similară într această perioadă de 3 ani, va merge la închisoare.

Când a izbucnit scandalule privind agresiunea sexuală, Kang Ji Hwan juca în K-Drama „Joseon Survival Period” de la TV Chosun. Din cauza controverselor, el a fost nevoit să renunțe la dramă, dar producția filmase deja 12 episoade. Prin urmare, Studio Santa Clause l-a dat în judecată pe actor pentru despăgubiri.

Pe 12 octombrie, s-a confirmat că s-a decis ca actorul și Jellyfish Entertainment, fosta sa agenție la acea vreme,  să plătească despăgubiri către Studio Santa Clause.

La aflarea veștii, mulți internauți coreenei au avut simpatie pentru actor și au spus că este nedrept ce i se întâmplă. Mulți internauți coreeni cred că acest scandal i s-a  înscenat lui Kang Ji Hwan și ua comentat: „Simt că este o mare nedreptate în asta… Era beat și fetele sunt cele care sunt de fapt suspecte”, „El a petrecut cu oamenii nepotriviți. iar cariera lui de actor este distrusă,” „Asta ni se poate întâmpla oricăruia dintre noi… El a picat fiind beat și fetele l-au adus acasă. Nu existau nici măcar suficiente dovezi care să arate că le-a hărțuit sexual de fapt. Poliția doar le-a ascultat pe femei și le-a crezut pe cuvânt”, „Îmi pare atât de rău”, „Sper ca emisiunea TV „Unanswered Questions” să reinvestigheze acea filmare a camerelor supraveghere”, „Kang Ji Hwan a fost într-adevăr victima” și „Nu este corect că el trebuie să plătească 5,3 miliarde de woni Nici măcar nu a fost vina lui”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s