2022 American Music Awards introduce o nouă categorie de premii pentru artiștii K-Pop + anunță nominalizările

2022 American Music Awards Introduces New Favorite K-Pop Artist Category + Announces This Year’s Nominees

De anul acesta, la American Music Awards avem categoria „Artistul K-Pop Favorit„. Aflați mai jos artiștii nominalizați din 2022.

Nominalizările pentru AMA 2022 au fost anunțate pe 13 octombrie. Potrivit Billboard, nominalizările se bazează pe „interacțiunile cheie ale fanilor”, care includ streaming, vânzări de albume, vânzări de melodii, difuzarea la radio și încasările în turnee. Urmărite de Billboard și Luminate (anterior MRC Data), nominalizările acoperă perioada cuprinsă între 24 septembrie 2021 și 22 septembrie 2022.

Anul acesta, American Music Awards a adăugat sau reintrodus șase categorii, inclusiv cea intitulată „Artistului K-pop favorit”! Aceasta înseamnă că cinci artiști K-pop diferiți sunt nominalizați pentru un AMA 2022. În această categorie, nominalizații sunt BLACKPINK, BTS, Seventeen, TXT și TWICE.

În plus, BTS a obținut o nominalizare pentru categoria Duo sau Grup Pop Preferat pentru al patrulea an consecutiv. Membrii grupului sunt nominalizați alături de Coldplay, Imagine Dragons, Måneskin și OneRepublic.

American Music Awards 2022 va fi difuzat în direct de la Microsoft Theatre la L.A. Live din Los Angeles pe 21 noiembrie,

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s