Jessi se plânge de organizatorul turneului său european și spune că a lăsat-o fără cazare la Paris

Incredibil! Jessi a rămas pe cont propriu la Paris și  era pe punctul de a rata concertul din cauza neprofesionalismului organizatorilor!

Solista se află în prezent în turneul ei din cinci orașe „Beyond Your Imagination”, care a început la Berlin pe 8 octombrie.

După concertul ei din Londra pe 10 octombrie, Jessi a împărtășit pe Instagram povestea ei despre cum a rămas blocată în oraș și s-a descurcat pe cont propriu pentru a ajunge la concertul de la Paris. Când a ajuns la Paris, ea a postat o altă poveste pe Instagram care dezvăluie că a rămas blocată în oraș fără o rezervare la hotel.

Jessi a reușit să ajungă la timp pentru a susține concertul ei la Paris, unde și-a anunțat fanii despre greutățile prin care a trecut, oprindu-se la mijlocul propoziției pentru a-și îmbrățișa mama în culise. 

În videoclipurile realizate de spectatori, ea dezvăluie că s-a gândit să anuleze turneul „din cauza acestui tip”, referindu-se la organizatorul turneului, cu care spune că s-a întâlnit înainte de spectacol, atunci când l-a văzut mâncând. Jessi, pe de altă parte, spune că nu a mâncat în ziua respectivă sau în noaptea precedentă din cauza situației sale cu hotelul.

Ea continuă spunând că a rămas blocată până la ora 6 dimineața și că a fost nevoie de prietenii ei care au zburat din Coreea la Paris pentru a o ajuta să găsească un loc de cazare. 

Jessi a continuat cu criticile ei la adresa organizatorului, numindu-l „un laș nenorocit” și spunând că speră că „nu are îndrăzneala” să fie prezent la spectacol: „Îmi distruge serios viața chiar acum. Eu și mama am rămas blocate. Am mers cu transportul public. A trebuit să-mi rezerv propriile mele hoteluri, a trebuit să-mi rezerv propriile trenuri și nu m-am plâns de nimic. Pentru că la sfârșitul zilei, când vă văd, totul se schimbă. Așa că azi aveam de gând să anulez spectacolul pentru că corpul meu nu este bine acum și vocea mea a dispărut”, a spus ea.

Și mama ei a postat pe Instagram o poveste în care recunoaște că fiica ei nu este bine, cerând sprijin. 

Jessi și-a recunoscut propriile lupte cu sănătatea mintală  în timpul spectacolului ei de la Londra, spunând că se află în cel mai rău moment din viața ei, mental. Ea a mai spus că a pierdut recent pe cineva apropiat și că se întâmplă multe despre care fanii ei nu știu. Ea a spus: „Nu cred că este greșit faptul că trebuie să vorbești cu oamenii despre sănătatea ta. Trebuie să vorbim despre probleme de sănătate mintală pentru că este un lucru real. Mulți oameni se uită la mine și cred că sunt o șmecheră atât de tare și puternică, dar acum sunt foarte fragilă. Am venit pe scenă și mă prefac că nimic nu este în neregulă, dar mi-am dat seama la acest turneu, de ce să nu vorbesc despre mine că sunt rănită și mă lupt… și este în regulă. Știu că după asta voi primi ajutorul de care am nevoie și voi reveni de zece ori mai tare.”

 

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s