Rowoon din SF9 și Jo Bo Ah pot juca într-o k-dramă împreună

SF9’s Rowoon And Jo Bo Ah In Talks For New Romance Drama By “100 Days My Prince” Writer

În data de 14 octombrie, agențiile ambilor artiști au confirmat că încă negociază pentru drama “This Romance Is a Force Majeure” (titlul literal).

FNC Entertainment a declarat: “Rowoon încă negociază apariția în drama ‘This Romance Is a Force Majeure’, iar perspectiva este favorabilă.” Iar KeyEast a comentat: Jo Bo Ah a primit o oferta pentru un rol în ‘This Romance Is a Force Majeure’, iar ea examinează oferta cu o perspectivă pozitivă.”

“This Romance Is a Force Majeure” ne va spune povestea unei femei care a obținut o carte interzisă care a fost sigilată cu grijă acum 300 de ani și bărbatul care devine victima acelei cărți.

Rowoon îl va putea juca pe frumosul, inteligentul și popularul avocat Jang Shin Yoo, care este prins într-o serie de evenimente neașteptate din cauza unui blestem terifiant care a fost moștenit încă din epoca Joseon.

Jo Bo Ah o va putea juca pe Lee Hong Jo, un funcționar public sociabil care este, surprinzător, nepopulară printre bărbați în ciuda frumuseții, personalității sau a locului de muncă.

“This Romance Is a Force Majeure” va fi scrisă de No Ji Sul și regizată de Nam Ki Hoon.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s