Chae Jong Hyeop, Seo Eun Soo și Park Sung Woong vor juca într-o nouă k-dramă bazată pe un webtoon

Chae Jong Hyeop, Seo Eun Soo, And Park Sung Woong Confirmed To Star In New Webtoon-Based Drama

Chae Jong Hyeop, Seo Eun Soo și Park Sung Woong vor juca într-o nouă k-dramă numită „Unlock the Boss” (titlul literal).

K-drama este bazată pe webtoonul cu același nume, spunând povestea lui Park In Sung (Chae Jong Hyeop), un șomer care caută un loc de muncă, a cărui viață se schimbă după ce găsește un telefon care-i vorbește și chiar îi dă ordine. Telefonul găsit de Park In Sung pretinde că este președintele unei corporații IT, al cărui suflet a fost prins înăuntrul telefonului după un accident. Povestea continuă urmând încercările lui Park In Sung de a se infiltra în biroul președintelui pentru a afla adevărul.

Chae Jong Hyeop a spus despre rolul său: „A fost greu să interpretez viața dinamică a lui Park In Sung, care a ajuns de la șomer la director peste noapte, dar sunt recunoscător și onorat să pot lucra cu atât de mulți seniori pe parcursul acestei drame. Lucrez din greu în timpul filmărilor, cu inima recunoscătoare și promit să arăt o prestație deosebită, așa că vă rog s-o așteptați cu nerăbdare.”

Seo Eun Soo se va transforma în secretara Jeong Se Yeon, care este ca un robot, neavând timp pentru a visa. Personajul ei va fi aliatul de încredere al lui Park In Sung și, totuși, are puterea de a deveni cel mai de temut dușman al lui. Deși, de obicei este indiferentă cu alții, ea se încurcă cu neobișnuitul Park In Sung, într-o întâlnire care îi poate schimba viața. Seo Eun Soo dezvăluie ce a atras-o la dramă, spunând: „Am fost atrasă de scenariu, cum un suflet poate fi captiv într-un telefon. Mă distrez filmând în timp ce dau tot ce pot pentru a face o dramă bună, deci vă rog să așteptați cu nerăbdare.”

Park Sung Woong îl va juca pe Kim Sun Joo, președintele companiei IT Silver Lining, al cărui suflet este captiv într-un telefon după ce a fost implicat într-un accident suspicios. Kim Sun Joo este un dezvoltator la nivel internațional care are orice, în afară de o personalitate bună. Când realizează că este captiv în telefon după ce era urmărit de cineva, el dorește să afle adevărul pentru a se întoarce la fiica sa. Spectatorii se pot aștepta la o chimie nebună între calmul, dar neajutoratul Kim Sun Joo și imprevizibilul, greu de controlat Park In Sung, în aventura lor de a afla vinovatul accidentului lui Kim Sun Joo. Park Sung Woong a spus: „Este o dramă comică, dar și misterioasă, cu farmece complexe. Ne distrăm mult în timp ce filmăm, așa că vă rog s-o așteptați.”

K-drama va avea premiera pe 30 noiembrie la ora 15:00 (în România).

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s