Fanii lui Jaejoong dau în judecată persoanele care încearcă să defăimeze imaginea artistului pentru că agenția nu ia măsuri

Kim Jae-joong - Wikipedia

 Internauții sunt impresionați de inițiativa pe care au avut-o fanii lui Kim Jaejoong!

Din 2014 până în 2021, fanii lui Jaejoong au înaintat mai mute procese împotriva persoanelor care au încercat să îi păteze imaginea artistului. Aproape treizeci de persoane au fost date în judecată și condamnate pentru defăimare, calomnie, răspândirea unor zvonuri false și așa mai departe. Unii au fost amendați cu sume de până la o mie de dolari, în timp ce alții au fost obligați să participe la niște cursuri educaționale. Șase persoane au fost condamnate de mai multe ori după ce au continuat ofensele.

La finalul listei de mai jos, care include procesele, fanii lui Jaejoong au scris: „Fanii lui Kim Jaejoong vor continua să raporteze comentatorii malițioși. Vă rugăm să ne trimiteți mai departe capturi de ecran ale unor activități malițioase, inclusiv postări care sunt încărcate pe internet și șterse ulterior. Dacă sunteți condamnați, vă va afecta cazierul toată viața și vă puteți confrunta cu următoarele dificultăți: în a găsi un loc de muncă, în a emigra în altă țară, ați putea fi supuși unei investigații în aeroporturi etc.

Este bine cunoscut faptul că unii membri ai fan clubului lui Jaejoong sunt chiar avocați!

Câteva comentarii ale internauților sunt: „Ce mișto! Sunt invidios”, „Sunt așa invidios pe ei. Grupul meu de fani a încercat să organizeze procese, însă este prea dificil TT”, „Doamne, câtă muncă depun”, „Unii oameni sunt condamnați de mai multe ori? Uau”, „Fanii lui sunt foarte dedicați”, „Nu ar trebui ca agenția să se ocupe de așa ceva?”, „Sper ca agențiile să învețe ceva de la ei.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s