Jin din BTS își etalează profesionalismul și iubirea față de fani la concertul „Yet To Come” din Busan

„#Get Well Soon Jin” este în tendințe pe Twitter!

BTS tocmai a ținut mult așteptatul concert din Busan. Datorită acestuia, orașul s-a umplut de vizitatori, locuitorii fiind recunoscători. Concertul a fost fără dubiu mai mult decât și-ar fi putut dori vreodată fanii și a fost un eveniment unic.

Deși au fost multe momente memorabile, cum ar fi acela în care BTS au umbrit instituțiile media care au raportat în mod fals despre pauză. Una dintre fazele remarcabile pentru fani a fost cand Jin s-a entuziasmat când i-a văzut pe fani în persoană.

În timpul unei părți a concertului, Jin a coborât să își salute fanii, făcându-le cu mâna. Mulți fani glumeau că, în timp ce secțiunea respectivă de tribună a fost clar norocoasă, nu ar fi reușit să supraviețuiască frumuseții lui de aproape.

Fan: „Jin a coborât la secțiunea noastră

Câțiva fani au menționat că în timpul live-ului de pe Weverse după concert, BTS a explicat că toți plănuiau să facă la fel, însă personalul i-a oprit.

Fanii au fost și mai impresionați când au aflat de determinarea lui Jin de a cânta cât mai bine posibil, chiar dacă acesta a mărturisit că de câteva săptămâni are probleme cu gâtul. Totuși chiar dacă nu se simțea bine, a avut grijă să le ofere fanilor un spectacol captivant.

Fan: „Gâtul lui nu este într-o stare bună, dar a cântat atât de frumos… Odihnește-te și fă-te bine cât mai curând, Jin.

Fan: „Seokjin este acel artist care, atunci când cântă, nu îți poți da seama dacă nu se simte bine. Mereu dă ce are mai bun. Seokjin-ah te-ai descurcat foarte bine! Fă-te bine repede, Jin! Te-ai descurcat prea bine, Jin. Seokjin vine în curând

Fan: „Să-l apreciem pe Seokjin, care chiar dacă trebuie să ia medicamente pentru gât, tot a reușit să cânte minunat și să aibă o prezență scenică remarcabilă. Acum, a anunțat că va lansa un album, merită tot sprijinul!

Fanii sunt în tendințe cu #GetWellSoonJin pe Twitter pentru a-și arăta recunoștința și sprijinul față de idolul talentat și bun la suflet. Desigur aceștia sunt încântați și de vestea că Jin va debuta solo.

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s