HYBE anunță că BTS se va înrola în armată în ordinea vârstei, începând cu Jin

Agenția celor din BTS a făcut cunoscut faptul că membrii trupei se vor înrola în armată, începând cu Jin, dată fiind vârsta acestuia!

Potrivit BIG HIT MUSIC, Jin a solicitat anularea amânării datei de înrolare și va urma procedura de înrolare impusă de Administrația Forței de Muncă Militară. Ceilalți membri vor efectua, de asemenea, serviciul militar, consecutiv, conform planurilor lor.

Anterior, Jin, care s-a născut în 1992, a primit permisiunea de la Ministerul Culturii, Sportului și Turismului de a-și amâna înrolarea în conformitate cu Legea Serviciului Militar modificată în 2020, astfel, înrolarea sa fiind amânată până la sfârșitul acestui an.

Actuala Lege a Serviciului Militar prevede că persoanelor cu aptitudini speciale în domeniile artelor și sportului descrise prin decret prezidențial și recomandate de Ministrul Culturii, Sportului și Turismului, pot primi o prelungire sau scutire de la serviciu. Ordonanța de aplicare a Legii nu include însă „cultura populară” ca specialitate în domeniul artelor și sportului, astfel că s-a pus problema dacă personalitățile culturii pop care promovează prestigiul național pot primi acest beneficiu. În industria divertismentului din Coreea, mulți au insistat că BTS ar trebui să aibă voie să se înroleze în serviciul militar alternativ, dar discuțiile la nivelul Adunării Naționale au fost lente.

Întrucât Jin și-a retras prelungirea „amânării înrolării până la vârsta de 30 de ani”, este de așteptat să se înroleze ca soldat în serviciul activ de îndată ce este emis un aviz de înrolare.

Declarația completă de la BIG HIT MUSIC poate fi citită mai jos:

 

Sursa

4 gânduri despre „HYBE anunță că BTS se va înrola în armată în ordinea vârstei, începând cu Jin

  1. Pingback: [CCC] Internauții reacționează la vestea că Jin din BTS se pregătește de înrolare | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s