Actrița Choi Kang Hee dezvăluie în mod șocant că lucrează cu jumătate de normă și ca menajeră!

news-thumbnail

Șocant! Actrița Choi Kang Hee are două joburi momentan: unul cu jumătate de normă la un restaurant de tip barbecue și unul ca menajeră!

Recent, actrița Choi Kang Hee a apărut într-un show de divertisment de pe Youtube și a dezvăluit: „M-am gândit că ar trebui să iau o pauză pentru a mă descoperi. Îmi place foarte mult să spăl vase și să fac curățenie în casă, așa că m-am gândit să încerc ce aș putea face dacă nu aș fi fost o celebritate”, a spus ea sincer despre cum și-a început jobul part-time.

Internauții și telespectatorii au fost apoi surprinși să audă despre recenta ei slujbă part-time de spălat de vase într-un restaurant coreean de barbecue și, de asemenea, de cea menajeră la o celebritate și totodată prietena ei, Kim Sook. Ea a dezvăluit cu modestie că lucrează la restaurantul coreean de 3 luni și a spus: „Am lucrat de la 5 la 10, cu un salariu orar de 10 000 woni pe (aproximativ 7 USD)”.

Choi Kang Hee,  faimoasă în trecut pentru că a fost o regină a K-dramelor de tipul comediilor romantice, a apărut activ la televizor până în jurul anului 2016. Din 2016 până în 2017, ea a mărturisit în mod surprizător că s-a bazat pe alcool și țigări, din cauza depresiei. În cele din urmă vedeta a depășit cu succes problemele mentale prin religie și credință.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s