Echipa lui Yoo Ah In neagă prezența sa în Itaewon în seara tragediei

Pe 1 noiembrie, un reprezentant din partea lui Yoo Ah In a intervenit pentru a nega zvonurile conform cărora artistul ar fost prezent în Itaewon în seara tragediei!

Reprezentantul actorului a declarat: „Yoo Ah In a plecat din Coreea pe 29 octombrie și în prezent se află în străinătate”, spulberând orice posibilitate ca acesta să fi fost în cartierul respectiv la o astfel de oră.

Inițial, în comunitățile online au apărut diverse zvonuri conform cărora celebrități și influenceri faimoși au fost prezenți în Itaewon în seara de 29 octombrie, ceea ce ar fi stânit creșterea valului de oameni în mai multe direcții. Alți influenceri din mediul online au fost, de asemenea, prinși în zvonuri similare, ceea ce i-a forțat să-și clarifice poziția în ceea privește situația.

Între timp, potrivit declarației poliției de pe 1 noiembrie, numărul deceselor a crescut la 156 de victime, după ce o femeie grav rănită în vârstă de douăzeci de ani a murit la spital. Victimele tragediei se ridică la 101 femei și 55 bărbați în total.

Coreea de Sud va păstra doliul național până pe 5 noiembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s