Fosta membră LIGHTSUM, Jian, dedică o scrisoare fanilor după plecarea din trupă

Fosta membră LIGHTSUM și-a exprimat sincer sentimentele în legătură cu părăsirea grupului într-o scrisoare scrisă de mână!

După ce a părăsit trupa, artista și-a luat prin surprindere fanii prin deschiderea contului său personal de Instagram, unde a făcut publică următoarea scrisoare:

„Bună SUMIT! Sunt Jian.

Probabil ați fost surprinși de veștile neașteptate… Am dezbătut mult timp cum aș putea cel mai bine să transmit fanilor gândurile mele, așa că am ales o scrisoare pentru a-mi împărtăși sentimentele pe cât de mult posibil.

Am debutat ca membră LIGHTSUM în al treilea an de gimnaziu, iar timpul a trecut și acum am intrat la liceu. Datorită SUMIT, am reușit să trec prin multe experiențe, să cresc și să primesc multă dragoste într-un timp atât de scurt.

Tuturor celor din SUMIT care au parcurs un drum lung pentru a ne vedea pe scenă, tuturor celor din SUMIT care au venit să ne vadă chiar în zilele calde și reci, tuturor celor din SUMIT care m-au încurajat în permanență prin cuvinte calde, și fanilor internaționali SUMIT care m-au susținut prin scrisori și apeluri video… nu cred că voi uita vreodată aceste momente cu voi. Bineînțeles, au fost și momente în care am fost epuizată și stresată, dar am reușit să trec peste datorită SUMIT. După 1 an și 4 luni, am devenit o persoană puternică.

Nu cred că acesta va fi sfârșitul. Nu voi renunța la visurile mele și voi continua să alerg spre ele, așa că să sperăm că va veni o zi în care ne vom saluta din nou. Apreciez preocuparea voastră față de mine în situația actuală, însă, în același timp, îmi doresc ca SUMIT să nu sufere atât de mult.

Mulțumesc că m-ați ajutat să-mi creez amintiri frumoase care vor rămâne cu mine tot restul vieții și, ca întotdeauna, îmi voi aminti de SUMIT adânc în inima mea, așa că vă rog să nu vă gândiți la acesta ca la sfârșit, ca la un rămas-bun. Mulțumesc tuturor celor din SUMIT care m-au iubit și m-au susținut și vă rog să o încurajați pe Jian în viitor!”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s