Im Soo Hyang scrie o scrisoare după decesul lui Lee Ji Han

Im Soo Hyang Writes Heartfelt Letter Mourning The Passing Of Her Co-Star Lee Ji Han

Actrița scrie o scrisoare emoționantă în memoria artistului.

În data de 30 octombrie, agenția 935 Entertainment a anunțat vestea tristă a morții lui Lee Ji Han în urma tragediei din Itaewon. Viitoarea dramă în care ar fi trebuit să joace actorul, Kkokdu’s Gye Jeol” (titlu literal, însemnând și „Sezonul Kkokdu”) alături de Kim Jung Hyun și Im Soo Hyang, a fost anulată în urma știrii.

În data de 1 noiembrie, actrița Im Soo Hyang a scris un mesaj în memoria colegului său, unde și-a exprimat durerea:

„Ji Han, te afli într-un loc mai fericit acum.

Ieri ar fi trebuit să particip la filmări toată ziua alături de tine, însă după ce am auzit vestea, ne-am strâns cu toții. Nimeni nu a putut rosti nimic o vreme și am fost cu toții năuci. M-am simțit atât de distantă și tristă după ce am aflat că ai plecat atât de devreme dintre noi, când abia ce ți-au începutul drumul în viață. Știam atât de bine cât de mult ai muncit, pentru că ai vrut mereu să faci o treabă bună… Părinții tăi m-au ținut de mână și mi-au spus cât de fericit te-ai întors acasă, spunându-le că te-am lăudat. Am plâns mult timp, deoarece mi-a părut rău că nu am avut mai multă grijă de tine și pentru că am regretat că nu ți-am spus mai multe lucruri frumoase și încurajatoare.

Mă simt atât de rănită să-mi las colegul să plece. Împreună cu echipa, vom munci mai mult pentru tine în timp ce te purtăm în gând, astfel încât să poți fi mândru din acel loc. Sper că ești împăcat acum. Acum mă adresez tuturor care au devenit „vedete” după tragedia de la Itaewon. Sper că vă veți odihni în pace.”

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s