Pharrell confirmă faptul că va colabora cu BTS

Pharrell Confirms BTS Collab Is On The Way

Este confirmat: Artiștii vor colabora împreună!

În data de 1 noiembrie, revista Rolling Stone a lansat un interviu exclusiv, la care au luat parte RM din BTS și cântărețul Pharrell. Cei doi artiști au discutat despre muzică, viața personală și multe altele.

Spre sfârșitul interviului, Pharrell a dezvăluit faptul că și-a unit forțele alături de membrii grupului BTS, pentru a produce o melodie specială, care va fi inclusă în noul său album, „Phriends”. Producătorul american a explicat: „Proiectul este sub numele meu, iar albumul se va numi „Phriends”. Este primul volum. Voi, membrii BTS, sunteți acolo, evident. Defapt, discut despre acest lucru mai mult decât ar trebui, dar este o melodie inclusă în albumul meu pe care o cântă chiar BTS. Este uimitoare, iar eu sunt super recunoscător.”

RM a intervenit spunând: „Îmi place această melodie.”, iar producătorul a completat: „Da, și eu o iubesc mult! E acel gen de melodie la care toți vor spune: Wow!”. Mai apoi, acesta s-a oferit să lucreze alături de RM pentru realizarea și lansarea viitorului său album solo, ridicând posibilitatea unei noi colaborări.

Mai jos aveți interviul complet!

sursa: soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s