Un angajat al Ministerului Afacerilor Externe a încercat să vândă o pălărie purtată de Jungkook din BTS

BTS: Jungkook viaja ao Catar para promover a Copa do Mundo. Veja!

Bărbatul a recunoscut toate acuzațiile, după ce a fost anchetat de către poliție.

În data de 7 noiembrie, Sediul de Poliție Seocho din Seul a anunțat faptul că a finalizat ancheta asupra unui fost angajat al Ministerului Afacerilor Externe, după ce acesta ar fi publicat un anunț pe o platformă de vânzări online, încercând să vândă o pălărie purtată de Jungkook din BTS.

Se pare că acesta încerca să vândă pălăria purtată de către idol pentru suma de 10 milioane de woni (aproximativ 7.100 de dolari). El a postat o fotografie cu articolul vestimentar împreună cu o carte  de identitate deținută de un angajat al serviciului public. Persoana în cauză a susținut faptul că Jungkook ar fi lăsat pălăria în zona de așteptare a diviziei de pașapoarte, iar el ar fi obținut dreptul de proprietate, deoarece nimeni nu a sunat pentru a recupera obiectul pierdut timp de șase luni.

S-a dezvăluit că nu există nicio înregistrare a pălăriei ca fiind un obiect pierdut de la Ministerul Afacerilor Externe sau de la Agenția Națională de Poliție. Cu toate acestea, bărbatul a șters postarea și s-a predat poliției din orașul Yongin, provincia Gyeonggi.

Când problema a fost ridicată într-un audit general la Ministerului Afacerilor Externe de către Comitetul pentru Afaceri Externe și Unificare a Adunării Naționale, desfășurat în data de 24 octombrie, ministrul Park Jin a spus: „Dacă acest lucru va fi confirmat ca fiind adevărat, ne vom ocupa conform reglementelor aferente.”

Între timp, un reprezentant din poliție a spus că se revizuiesc principiile legale pentru eventuale acuzații și că nu s-a decis dacă pălăria va fi returnată.

sursa: soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s