Acuzarea cere 3 ani de închisoare pentru Yang Hyuk Suk

Acuzarea cere trei ani de închisoare pentru Yang Hyuk Suk pentru încercarea de a ascunde acuzațiile de consum de droguri ale lui B.I și amenințarea lui Han Seo Hee.

Pe data de 14 noiembrie, procesul pentru Yang Hyun Suk a avut loc la Curtea Districtului Central din Seul, A 23-a Divizie de Acord Criminal. Potrivit acuzării, fostul director al YG Entertainment a amenințat-o pe fosta stagiară Han Seo Hee, după ce ea a informat poliția despre potențialul consum de droguri de către B.I. Acuzarea a cerut trei ani de închisoare pentru Yang Hyun Suk și doi ani de închisoare pentru domnul Kim, care a fost judecat împreună cu Yang Hyun Suk, în timpul declarației finale.

Acuzarea a continuat: „Este evident că el a forțat fosta stagiară spunând că nimeni nu va scoate pe cineva ca ea din situație. Actul său criminal a fost cu intenții malițioase și el nu pare să aibă nici un fel de regret.”

Se știe că Yang Hyun Suk i-ar fi spus lui Han Seo Hee următoarele: „Pot să văd tot ce spui la investigații”, „Va fi ușor să ucid pe cineva ca tine în industria de divertisment”, „Dacă îți retragi declarația de la poliție, te voi recompensa și îi voi oferi un avocat” și altele.

El a negat acuzațiile pe 1 noiembrie, spunând: „Cele mai multe dintre aceste teorii nu sunt adevărate. I-am spus să fie un copil bun, și am avut în vedere că ea nu trebuie să consume droguri și i-am spus pentru că-mi făceam griji. Jumătate din timp îl petreceam ascultând și liniștind-o.” Apoi Yang Hyun Suk a accentuat că el niciodată nu a amenințat-o pe Han Seo Hee.

Curtea va anunța sentința finală pe data de 22 decembrie.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s