„Music Bank In Chile” e oprit din cauza ploii abundente

“Music Bank In Chile” Cancelled Midway Through Due To Safety Concerns

Pe 12 noiembrie, „Music Bank In Chile” a fost oprit în toiul evenimentului din cauza condițiilor periculoase de vreme.

Concertul din Santiago a marcat primul stop în turneul mondial „Music Bank”, care are loc pentru prima dată în trei ani, dar s-a oprit înainte de timp din cauza ploii abundente și a grindinei ce a venit după o furtună.

Înainte ca trupele TXT, ATEEZ și NCT Dream să urce pe scenă, organizatorii au anunțat oficial că restul concertului a fost anulat pentru a lua măsuri de siguranță.

Ploua încă de la începutul concertului, însă „Music Bank In Chile” a decis să continue pentru audiența cu 50,000 de fani. Însă, după ce STAYC și THE BOYZ au evoluat pe scenă, starea vremii a devenit foarte rea, până la punctul în care era imposibil pentru artiști să țină ochii deschiși, cum e în cazul trupei (G)I-DLE.

Din cauza ploii puternice, Shuhua a alunecat și a căzut în timp ce grupul cânta „LATATA”.

Fetele din (G)I-DLE au coborât de pe scenă înainte să termine din cauza ploii. Chiar dacă TXT, ATEEZ și NCT Dream nu au putut să cânte, toate trei trupe au ieșit pe scenă să salute fanii, să-i mulțumească că au venit și să ceară scuze că nu au reușit să arate ce au pregătit pentru audiență.

Apoi, Jisung din NCT a scris fanilor: „Pentru fiecare care a venit la „Music Bank”, aveți grijă să nu răciți.” Pe urmă a adăugat: „Când am urcat pe scenă, erau atât de mulți fani care plângeau că mă simțeam teribil…”

Yeonjun din TXT a scris următoarele pe Twitter, în spaniolă: „Mi-am dorit să vă arăt o evoluție minunată. Chiar îmi pare rău. Data viitoare, vă asigur că vă voi arăta o evoluție perfectă. Îmi pare rău, și sunt recunoscător fanilor care ne-au așteptat. Și vă iubesc.”

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s