Han So Hwee fură atenția coreenilor cu frumusețea ei „ce nu poate fi obținută prin operații plastice”

Și din nou, Han So Hwee ia atenția coreenilor, care nu se pot sătura să admire frumusețea ei.

Pe o comunitate online, actrița a capturat atenția multora după ce un internaut  a publicat poze recente cu ea într-o rochie albă. Recent, Han So Hwee a reușit să fie discutată și pentru pozele ei minunată făcute la un bar sake.

Sub aceste poze, internauții au comentat în mare parte că „acest tip de frumusețe nu poate fi obținut prin operații plastice”. Ei au fost de acord că Han So Hwee este actrița nr.1 a cărei frumusețe influențează generația de astăzi.

Pe lângă asta, unii au menționat că ea a pierdut mult în greutate în ultimul timp. Alții au comentat nu doar despre frumusețea ei exterioară, ci și despre personalitatea ei, spunând că „cunosc persoane în industrie care au confirmat că Han So Hwee este extrem de amabilă”.

Un internaut a completat cu o poză cu ea ce a fost făcută în timpul unei drame istorice, în care ea emană frumusețe tradițională.

La momentul de față, Han So Hwee a fost confirmată că va apărea în al doilea sezon din seriile originale de la Netflix „Gyeongseong Creature”.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s