Jin din BTS se va înrola la datoria activă și se va alătura „liniei frontului” + [CCC]

Jin din BTS a anunțat planurile de înrolare și faptul că va fi în „linia frontului” a armatei.

Pe data de 13 noiembrie, pe Weverse, un fan a întrebat: „Ești încântat de ziua ta de naștere de luna viitoare?” La asta, Jin a răspuns cu „Nu, sunt pe linia frontului.”

Membrii BTS au anunțat planurile de a se înrola pe rând, începând cu Jin. Se presupune că el se va înrola cel mai devreme până la sfârșitul acestui an. Comentariul lui Jin captează atenția în această perioadă, mai ales că se pare că tabăra militară a fost decisă.

Bit Hit a refuzat să comenteze această situație, spunând doar: „E dificil să confirmăm.” Întrucât este o informație senzitivă, se pare că compania a decis să nu ia o poziție.

Pe data de 4 noiembrie, Jin a depus o cerere la Administrația Militară a Forței de Muncă să oprească amânarea înrolării lui, exprimând intenția de a se înrola.

Se anticipează că Jin se va înrola ca soldat la datorie activă în timpul acestui an. Potrivit legii cu privire la serviciul militar ce se aplică în prezent, el poate să se înroleze doar în armată, întrucât pentru Forțele Aeriene și Infanteria Marină, bărbații pot să aplice doar până la vârsta de 28 de ani.

Următoarele comentarii ale internauților au fost selectate din articolul „Jin din BTS spune „sunt pe linia frontului…” A primit el o notificare de înrolare? Big Hit: „E dificil să confirmăm” [Poziție Oficială]” de pe SPOTV News:

  1. [+275, -72] Oricum, chiar dacă e confirmat, cel mai probabil el va obține cea mai ușoară poziție de acolo. Chiar dacă e unitatea generală, ofițerul va avea grijă și îi va ordona să facă doar operațiunile mai ușoare. De ce ne îngrijorăm?
  2. [+198, -58] Neciopliții care abia au 20 de ani merg acolo deci haideți să nu facem zarvă.
  3. [+111, -7] Personalitatea lui Kim Seokjin e bună deci sunt sigur că va fi popular și acoloㅋㅋㅋㅋㅋ
  4. [+73, -5] Părea plin de încredere în sine când apărea la emisiuni… la datoria activă e alegerea cea mai înțeleaptă. Să fie într-un ceas bun.
  5. [+47, -6] Sper că nu se va răni…
  6. [+16, -0] Nu au putut să-l pună în trupa militarăㅋㅋㅋㅋ ? Mă gândesc că, dacă nu a putut merge acolo, probabil a trecut de vârsta necesară.
  7. [+14, -1] Haideți să nu ne concentrăm toată atenția aici ca el să se poată înrola în liniște și să înceapă viața militară.
  8. [+8, -0] Daebak… priviți la bărbații din comentariiㅋㅋㅋ

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s