Chae Jong Hyeop va juca alături de  Kim So Hyun într-o nouă K-Drama

Chae Jong Hyeop Confirmed To Join Kim So Hyun In New Romance Drama

Chae Jong Hyeop și  Kim So Hyun vor fi parteneri într-un nou serial.

Pe 18 noiembrie, agenția IOK Company a lui Chae Jong Hyeop a anunțat: „Actorul Chae Jong Hyeop a confirmat că va apărea în noua dramă „Is It a Coincidence” și începe oficial filmările.”

Bazat pe webtoon-ul popular cu același nume, „Is It a Coincidence” (traducere literală) va spune povestea tinerilor care și-au găsit dragostea adevărată și visele lor după ce și-au reîntâlnit accidental prima lor dragoste din urmă cu 10 ani.

Kim So Hyun a fost confirmată anterior în rolul Lee Hong Joo, o producătoare de animație căreia îi este frică de dragoste din cauza amintirilor dureroase din relația ei anterioară.

Chae Jong Hyeop va juca rolul principal masculin al lui Kang Hoo Young, un planificator financiar frumos și inteligent care trăiește în Statele Unite și care nu a avut niciodată nevoie să muncească din greu pentru a obține rezultate bune. Plictisit de viața lui anostă și lipsită de sens, lui Kang Hoo Young începe să îi batp din nou inima puternic când se întoarce în Coreea pentru prima dată după mult timp și se reîntâlnește în mod neașteptat cu Lee Hong Joo, prima lui dragoste de la liceu, după 10 ani.

 „Is It a Coincidence” își propune în prezent să aibă premiera în 2023.

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s