Jungkook din BTS a fost filmat la shopping în Qatar

[SBS Star] VIDEO: BTS JUNGKOOK Spotted Shopping in Qatar

Jungkook din BTS se plimbă relaxat și zâmbitor printre magazinele unui mall din Qatar. Imaginile au devenit virale.

Săptămâna trecută, a fost dezvăluit oficial că Jungkook va cânta la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din Qatar și că a contribuit la coloana sonoră oficială a turneului. Apoi, la începutul acestei săptămâni, vedeta a urcat într-un zbor charter și a plecat în Qatar.

De atunci, Jungkook și-a petrecut timpul în Qatar odihnindu-se puțin și pregătindu-se pentru spectacolul său care este programat să aibă loc pe 20 noiembrie.

Unul dintre lucrurile pe care le-a făcut pe 17 noiembrie a fost să viziteze un mare mall numit Place Vendôme Mall din orașul Lusail. Era a treia zi petrecută la țară și se spune că acest mall se află lângă hotelul său.

Potrivit fanilor norocoși care s-au aflat în mall când acesta l-a vizitat, idolul a făcut o mulțime de cumpărături la diferite magazine cu branduri de designeri, însoțit de personalul său.

În timp ce făcea cumpărături, a întâlnit o tânără care i-a spus că ea știe cine este, dar nu-i știe numele. După ce a ascultat-o, Jungkook i-a zâmbit strălucitor și a făcut un semn de pace deasupra capului. Apoi el le-a făcut cu mâna fanilor din mall în timp ce se plimba printre magazine.

În timp ce idolul se întorcea la hotel, a dansat pe stradă părând să fie ntr-o dispoziție foarte bună.

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s