Compozitoarea Kim Eana emoționează fanii cu postarea sa despre Jonghyun din SHINee

Au trecut aproape cinci ani de când Jonghyun din SHINee ne-a părăsit, pe 18 decembrie 2017.

Deși au trecut deja aproape cinci ani, există încă mulți fani care își amintesc de talentatul artist și care îl comemorează și astăzi. Mulți oameni sunt încă triști că au pierdut un artist atât de talentat precum Jonghyun, cunoscut în special pentru vocea sa frumoasă și charisma de pe scenă.

Compozitoarea Kim Eana, care l-a susținut adesea pe Jonghyun, a dezvăluit că moartea artistului încă doare. Pe 18 noiembrie, aceasta a scris o postare lungă pe contul de Instagram și și-a exprimat aprecierea față de Jonghyun.

Ea a scris: „Am tendința de a aduce în discuție amintiri cu Jonghyun în direct fără ezitare, dar de câteva săptămâni încoace, cuvintele mi se blochează în gât și îmi dau seama că aniversarea acelui eveniment se apropie; momentul în care mi-e atât de dor de Jonghyun încât îmi străpunge inima. Ascultam piesa „Breathe” la o emisiune de la radio și am început să plâng atât de tare încât mi s-a schimbat vocea. Așa că m-am gândit, haideți să exprimăm aceste sentimente alături de oamenii care trec prin aceleași stări.

Kim Eana a explicat că a început a plânge pentru că a ascultat piesa „Breathe”, care a fost scrisă și compusă de Jonghyun, în emisiunea radio „Kim Eana’s Starry Night”. Compozitoarea a explicat că a vrut să împărtășească acest dor cu toți cei cărora le este dor de Jonghyun și a postat trei videoclipuri cu legendarele interpretări ale lui regretatului cântăreț.

Primul videoclip a fost interpretarea live a lui Jonghyun cu piesa „Y Si Fuera Ella”, iar Kim Eana a explicat: „Acesta este videoclipul meu meu preferat din toate timpurile. Nu știu de câte ori am vizionat această prestație live.” Ea a lăudat modul în care Jonghyun și-a pus tot sufletul în fiecare interpretare și, de aceea, este unul dintre videoclipurile pe care toată lumea ar trebui să le urmărească.

Următorul videoclip pe care l-a adăugat a fost interpretarea live a piesei „Aside”, care a fost cântată în timpul spectacolului de revenire al trupei SHINee. Kim Eana a explicat că a urmărit această interpretare într-o transmisiune în direct, iar în ea se vede cum Jonghyun are probleme cu căștile. În ciuda acestei probleme, Kim Eana a explicat că Jonghyun a reușit să interpreteze perfect melodia.

Ultimul videoclip a fost interpretarea lui Jonghyun a piesei „Only The Words I Love You” în cel de-al cincilea episod al emisiunii „Sugar Man” din 2015. Kim Eana a mărturisit: „Aceasta este o prestație de neuitat, pe care am urmărit-o personal.” Compozitoarea l-a lăudat pe Jonghyun, spunând că a avut o prestație perfectă, chiar dacă publicul era chiar în fața lui, iar majoritatea artiștilor au emoții și sunt copleșiți. Kim Eana a spus: „Dacă primesc o cerere de cântec pentru Only The Words I Love You, pun versiunea lui Jonghyun și îmi amintesc de acea zi. Acest videoclip are o semnificație personală mai mare pentru că eu sunt în videoclip îndrăgostită de Jonghyun.

Ea a continuat să scrie: „Există emoții care te fac să te simți ca și cum ai pluti într-un balon cu aer cald și simți că nu vrei să înfrunți o problemă direct. Așa m-am simțit în noaptea în care Jonghyun a plecat. Acele emoții nu sunt ușor de rezolvat și persistă pentru foarte mult timp. Cu toate acestea, nu cred că este un lucru rău să ne exprimăm sentimentele un pic mai deschis. Cred că există oameni care știu acest sentiment de tristețe.

Kim Eana a încheiat spunând: „Nu sunt sigură cât timp a trecut. Timpul fără Jonghyun se simte ca și cum ar rămâne blocat într-un spațiu vid.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s